ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΙ» για παιδιά έως ΣΤ’ Δημοτικού (ΜΠΟΜΠΟΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ)

0

Συγγραφέας: 92 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ | Κατηγορία 03.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, 05.ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | , στις 05-04-2020

Αγαπητοί γονείς και παιδιά βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση της οποίας η εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα διαμορφωθούν σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίον θα διαχειριστούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.
Με αυτό το δεδομένο καλούμε τα παιδιά με την άδεια και την προτροπή των γονιών τους να λάβουν μέρος στη δημιουργία μιας εικόνας μέσα από την οποία θα παρουσιάζουν τη δική τους οπτική για τον ιό, την επίδρασή του στην καθημερινότητά τους, τις ανησυχίες και την ελπίδα τους…
Θέλουμε να έχουμε αποτυπωμένη τη «δημιουργική ματιά» των παιδιών για όλα όσα νιώθουν και βιώνουν, ένα «εικονογραφημένο χρονικό» των ημερών από τα παιδιά μας, γιατί και για αυτά ξαφνικά όλα άλλαξαν!
Οι εικόνες θα αξιολογηθούν από επταμελή επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από επιφανείς συγγραφείς και εικονογράφους παιδικού βιβλίου, τα μέλη της οποίας θα ανακοινωθούν το προσεχές δεκαπενθήμερο.
Οι 50 καλύτερες εικόνες που θα λάβουμε θα ενταχθούν σε ένα βιβλίο με τίτλο «Με τη Σκέψη μου Αγκαλιάζω τον Κόσμο» το οποίο θα εκδοθεί σε 1000 αντίτυπα και θα προσφερθεί δωρεάν στα παιδιά που οι εικόνες τους βραβεύτηκαν, καθώς και σε σχολεία. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. (ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)


Οι εικόνες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και μόνο έως τις 12 Απριλίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

creative@ellinoekdotiki.gr 

Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στη σελίδα μας την 30 Απριλίου 2020. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση