E-CLASS (TMHMA ENTΑΞΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΤΛΟΥ ΜΑΡΙΑ)

0

Συγγραφέας: 92 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ | Κατηγορία 03.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | , στις 26-03-2020

Αγαπητά μου παιδιά

χαίρομαι ιδιαίτερα που βρέθηκε κάποιος τρόπος για να επικοινωνούμε και να μπορούμε να συνεχίσουμε τα μαθήματά μας, έστω και εξ αποστάσεως. Αυτός είναι ένα νέος τρόπος διδασκαλίας που δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στο χώρο του σχολείου. Όλοι μαθαίνουμε πώς να λειτουργούμε καλύτερα, αρκεί να διαθέτουμε υπομονή και καλή διάθεση.

Για να φτάσετε ως εδώ, σημαίνει πως έχετε πάρει κωδικούς από το ΠΣΔ, έχετε συνδεθεί και παρακολουθείτε τα μαθήματα του τμήματος ένταξης, της τάξης μας. Στο πλαίσιο που κινούμαστε τώρα, όπως αντιλαμβάνεστε, θα υπάρχουν εδώ επαναληπτικές ασκήσεις και διάφορες δραστηριότητες που μπορείτε να λύνετε, ανάλογα με την τάξη σας. Επίσης μπορείτε να κάνετε και ασκήσεις που είναι προηγούμενων τάξεων ή άλλες που σας αρέσουν. Θα αναρτώ και ζωγραφιές και κείμενα για ανάγνωση και σταυρόλεξα και άλλα παιχνίδια γνώσεων που θα σας κρατούν συντροφιά ή θα σας διασκεδάζουν στον ελεύθερο χρόνο σας. 

Το καλύτερο είναι να λύνετε τις ασκήσεις σε κάποιο τετράδιο, γιατί δε γνωρίζω, αν έχετε πάρει τα τετράδιά σας όλοι από το σχολείο. Επιπλέον, αν έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε τις εργασίες είναι ακόμα καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι σε κάποιες από αυτές θα χρειαστείτε και τη βοήθεια των δικών σας, όπως π.χ. όταν είναι να κάνετε ανάγνωση, γι αυτό μην ξεχνάτε να τη ζητάτε!

Σας υπόσχομαι πως- και μέσω αυτού του τρόπου διδασκαλίας- θα μάθουμε πολλά και θα θυμηθούμε σίγουρα ακόμα περισσότερα, σαν να είμαστε στην τάξη μας. Θα σας παρακαλέσω να μπαίνετε καθημερινά στην ηλεκτρονική πλέον τάξη μας και να ενημερώνεστε για ό,τι καινούριο σας αφορά.

Να είστε όλοι καλά με τις οικογένειές σας, να προσέχετε και να μένετε σπίτι, μέχρι να περάσει όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.

Σας φιλώ.

κ. Μαρία Αναστασοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση