Αρχική » Ανακοινώσεις » Δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων

Δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων

Αγαπητοί γονείς σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία!

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021  σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ,  επαναλειτουργούν δια ζώσης οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και επιστρέφουμε στις σχολικές αίθουσες.

Η ώρα προσέλευσης των μαθητών ορίζεται 8:15 με 8:30 πμ. και οι μαθητές θα εισέρχονται σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δίνονται από μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού στην κεντρική είσοδο (όπως ίσχυε και πριν).

Οι ώρες αποχώρησης τροποποιούνται ως εξής:

  • Πρωινό τμήμα Ν1   12:45 – 12:50
  • Πρωινό τμήμα Ν2   12:50 – 12:55
  • Πρωινό τμήμα Ν3   12:55 – 13:00

Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά (όπως ίσχυε).

Διατηρούνται σε ισχύ όλα τα ήδη ληφθέντα μέτρα πρόληψης και οι οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, η χρήση αντισηπτικών, οι σχολαστικοί καθαρισμοί κ.ά.

Επιπρόσθετα:

  • Παρακολουθείτε καθημερινά την υγεία των παιδιών και σε περίπτωση που ο μαθητής/τρια παρουσιάσει συμπτώματα συμβατά με τον covid 19 (όπως: βήχας, πυρετός, γαστρεντερικές ενοχλήσεις κλπ.) παραμένει στο σπίτι, ενημερώνετε άμεσα το σχολείο και επικοινωνείτε με τον γιατρό σας.
  • Ενημερώνετε το σχολείο για τυχόν θετικά κρούσματα COVID-19 στο οικείο περιβάλλον σας.
  • Για να συνοδέψετε μαθητή/μαθήτρια προς και από το σχολείο αποστέλλεται μήνυμα 13033 με κωδικό 4 και έχετε μαζί σας το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας και τη Βεβαίωση Κίνησης μαθητή (που έχετε παραλάβει από το σχολείο).

Τέλος, σας προτείνουμε για οποιαδήποτε ενημέρωση/συνεργασία με τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού να επιλέγετε την εξ αποστάσεως επικοινωνία (ηλεκτρονικό μήνυμα ή τηλέφωνο του σχολείου).

Σημείωση: μπορείτε να ανατρέξετε σε παλιότερα άρθρα του ιστολογίου μας σχετικά με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., πως επιστρέφουμε με ασφάλεια στο Νηπιαγωγείο ή να συμβουλευτείτε τις προτάσεις της ΜΕΡΙΜΝΑΣ.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας και στην τήρηση των μέτρων.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση