Η άνοιξη με τα όμορφα λουλουδάκια της

Φτιάξαμε την δική μας ιστορία για την άνοιξη, χρησιμοποιώντας τις ιδέες μας και τις ζωγραφιές μας.

Η άνοιξη με τα όμορφα λουλουδάκια της

3 001

Μια φορά και έναν καιρό ήταν κάτι όμορφα λουλουδάκια μέσα σε ένα δάσος. Άλλα ήταν πράσινα, άλλα κόκκινα, άλλα ροζ, κίτρινα, πορτοκαλί και μωβ. Μερικά ήταν μικρά και μερικά ήταν πιο ψηλά. Όλη την μέρα έπαιζαν μαζί, και ήταν πολύ χαρούμενα. Μια μέρα κοντά στα λουλουδάκια ήρθαν οι φίλες τους, οι πεταλούδες και παίζανε όλοι μαζί στο χορτάρι, μέσα στο δάσος.

2 001

Όμως μια μέρα ένα λουλούδι και μια πεταλούδα μετακόμισαν , γιατί τα αδέρφια τους δεν τους θέλανε.1 001

Τα υπόλοιπα λουλουδάκια που έμειναν στο δάσος κινδύνευαν από τις μέλισσες και τις σφήκες. Κάθε μέρα έρχονταν οι μέλισσες και οι σφήκες και ρουφούσαν όλο το νέκταρ που είχαν στα πέταλά τους, και εκείνα τα μικρά λουλουδάκια φοβόντουσαν ότι χωρίς το νέκταρ δεν θα μπορούσαν να ζήσουν.
Τότε ήρθε ο αρχηγός από τις πεταλούδες και κανόνισε τις σφήκες και τις μέλισσες, δηλαδή τις έδιωξε μακριά.
Από τότε τα λουλουδάκια έπαιζαν με τις πεταλούδες, όμως ένα κόκκινο λουλουδάκι μια μέρα μαράθηκε και όλοι οι φίλοι του λυπήθηκαν για αυτό που του συνέβη.
Αποφάσισαν να ψάξουν για καινούργιους φίλους και τότε ξαφνικά συνάντησαν κάτι άλλα περίεργα λουλούδια , με πολύ χοντρά κοτσάνια.

4 001

Τα κοίταξαν και έγιναν αμέσως φίλοι. Εκείνα τα χοντρά λουλούδια, τους γνώρισαν και τους δικούς φίλους, κάτι άλλα περίεργα χοντρά λουλουδάκια.

6 001

Και έγιναν όλοι μαζί φίλοι, στο δάσος, μια εποχή που την έλεγαν άνοιξη.

7 001