Στοματική Υγιεινή και διατροφή

Ο κ. Σιάβος Ν. οδοντίατρος και η κ. Κριτομάνη Ασ. νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Σερρών επισκέφτηκαν το σχολείο μας και εφάρμοσαν το πρόγραμμα ¨Στοματική Υγιεινή και διατροφή “του υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας  . Μίλησαν στα παιδιά για τις τροφές και τις συνέπειες στην υγεία των δοντιών μας , παίξανε παιχνίδια με τις υγιεινές και ανθυγιεινές τροφές αλλά και μάθανε το σωστό τρόπο βουρτσίσματος των δοντιών .

Δ Δ1 Δ2 Δ3 Δ4 Δ5

Παράσταση κουκλοθεάτρου “Ο Τζακ και η φασολιά”

  Παρακολουθήσουμε την διαδραστική  παράσταση κουκλοθεάτρου της κ Ξανθής Ταβουλαρέα με τίτλο  “Ο Τζακ και η φασολιά”.

Η κ Ξανθή Ταβουλαρέα  με τις κούκλες και τα αντικείμενα της μας έδειξε την περιπέτεια ενός μικρού παιδιού του Τζακ που περνάει πολλές περιπέτειες αλλά στο τέλος με βοηθούς τους μικρούς μαθητές μας  γίνεται ο ήρωας που έχει τολμήσει και νικήσει!  Τα παιδιά γελάσανε , διασκεδάσανε αλλά και διδαχτήκανε!

τζακ και φασολια.3jpg τζακ και φασολια.4jpg τζακ και φασολια τζακ και φασολια.jpg1 τζακ και φασολια.jpg2

Άσκηση σεισμού

Κάθε χρόνο πραγματοποιούμε 3 ασκήσεις σεισμού ώστε παιδιά και εκπαιδευτικοί να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού.



Λήψη αρχείου

σεισμός5 σεισμός4 σεισμός2 σεισμός1 σεισμό3

ΧΟΠΑ Ήρωες

Συμμετείχαμε στο πρόγραμμα του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας και οι μικροί μας μαθητές γίνανε οι ΧΟΠΑ Ήρωες . Οι ΧΟΠΑ Ήρωες είναι μια βραβευμένη εκπαιδευτική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την αναγνώριση των συμπτωμάτων του εγκεφαλικού επεισοδίου και την ανάγκη για άμεση δράση.

χχχοπ2 χχχοπ χχχοπ 1 χοπα5 χοπα1 χοπα