ΦΩΤΟ ΕΡΓΟΥ2

Αγαπημένα παιδιά  του 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας και αγαπητοί γονείς, σε αυτή τη σελίδα θα αναρτάμε τις αποστολές της θεματικής μας ενότητας, την οποία, υπό κανονικές συνθήκες, θα δουλεύαμε εμείς με τα παιδιά σας στο σχολείο. Λόγω όμως της συνέχισης των κλειστών σχολείων, θα θέλαμε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε δράσεις με τη βοήθεια και την υποστήριξη τη δική σας για να απασχολούμε τα μικρά μας παιδιά, έστω και εξ αποστάσεως.

Θα εξερευνήσουμε τον κόσμο με τη βοήθεια δύο παιδιών, της Αγάπης και του Μελέτη! Θα οργανώνουν τις αποστολές που θα σας δίνονται, με στόχους, πληροφορίες, χρονοδιάγραμμα, ανατροφοδότηση! Για να πετύχουν, όμως, θέλουν τη δική σας βοήθεια! Αν δεν συνεργαστούμε, δεν θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε τον κόσμο και φυσικά δεν θα μπορέσουμε να τον σώσουμε! Σύνθημά μας:

ΑΓΑΠΗ ΔΩΣΕ!

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΩΣΕ!

Το e-book που δημιουργήσαμε με κόμικ και ήρωες την Αγάπη και τον Μελέτη:

Το padlet που θα ανεβάζετε τις φωτογραφίες της κάθε αποστολής:

Μετάβαση στο padlet.com

 

1η Θεματική ενότητα: Άνοιξη

1η & 2 Αποστολή:Έντομα και Γιορτή Μητέρας

Ο Διαδραστικός μας πίνακας ο οποίος θα εμπλουτίζεται βήμα-βήμα με  όλες τις υπερσυνδέσεις που αφορούν τη θεματική ενότητα -με 1η αποστολή τα Έντομα και τη γιορτή της μητέρας και 2η αποστολή τα έντομα (συνέχεια της 1ης)-τη στοχοθεσία, τις πληροφορίες, την αποστολή της Αγάπης και του Μελέτη, τα παραγόμενα αποτελέσματα και διαδικτυακά παιχνίδια!

Πατάτε πάνω στα  εικονίδια για να δείτε τις υπερσυνδέσεις:

 

Παραγόμενο υλικό:Βίντεο με πληροφορίες και ποιήματα για τη μέλισσα και την πεταλούδα από τα παιδιά του 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας

1η Θεματική ενότητα: Άνοιξη

3η Αποστολή:Λουλούδια-Φυτά

Ο Διαδραστικός μας πίνακας ο οποίος θα εμπλουτίζεται βήμα-βήμα με  όλες τις υπερσυνδέσεις που αφορούν τη θεματική ενότητα -με 3η Αποστολή τα “Λουλούδια-Φυτά”-τη στοχοθεσία, τις πληροφορίες, την αποστολή της Αγάπης και του Μελέτη, τα παραγόμενα αποτελέσματα και διαδικτυακά παιχνίδια!

Πατάτε πάνω στα  εικονίδια για να δείτε τις υπερσυνδέσεις:

Παραγόμενο υλικό:Φυτολόγιο του 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας

https://read.bookcreator.com/xKVlcSb9WLeiWjPFnCA2gijtCuv1/g9ZXpbtnQC-WSp0KgPfwWw

1η Θεματική ενότητα: Άνοιξη

4η Αποστολή:Φρούτα της Άνοιξης

Ο Διαδραστικός μας πίνακας ο οποίος θα εμπλουτίζεται βήμα-βήμα με  όλες τις υπερσυνδέσεις που αφορούν τη θεματική ενότητα -με 4η Αποστολή τα “Φρούτα της Άνοιξης”-τη στοχοθεσία, τις πληροφορίες, την αποστολή της Αγάπης και του Μελέτη, τα παραγόμενα αποτελέσματα και διαδικτυακά παιχνίδια!

Πατάτε πάνω στα  εικονίδια για να δείτε τις υπερσυνδέσεις:

Παραγόμενο υλικό:Συνταγολόγιο του 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας

https://read.bookcreator.com/xKVlcSb9WLeiWjPFnCA2gijtCuv1/J-zfs-crRhil_JMqN6JmEQ