1ο Βραβείο στον Πανέβριο Μαθητικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής “Εβrobotics 2024”

Στο Νηπιαγωγείο μας απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο ατον Πανέβριο Μαθητικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής “Εβrobotics 2024” που διοργανώθηκε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σουφλίου στις αρχές Απριλίου.

20240613 132224

Οι μαθητές μας  παρουσίασαν ένα παιχνίδι Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που συνδύαζε πληροφορίες από τη φύση και τον όμορφο κόσμο της μουσικής. Κλήθηκαν μέσα από μια διαδρομή στη φύση να ακούσουν, να παρατηρήσουν και να δράσουν με τη βοήθεια της Beebot, ενώ παράλληλα απόκτησαν νέες γνώσεις και ανέπτυξαν δεξιότητες με απλό και παιγνιώδη τρόπο.
Πρωτότυπο σενάριο, πλούσια πίστα, STEAM (συνδυασμός STEM & Arts).

Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου μας που με την προσπάθειά τους, την φαντασία τους και την δημιουργικότητά τους μας εντυπωσίασαν και μας έκαναν περήφανους!!! Μέσα απο αυτή τη συμμετοχή απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Ανέπτυξαν δεξιότητες συνεργασίας, επίλυσης προβλημάτων και κριτικής σκέψης ενά παράλληλα καλλιέργησαν την δημιουργικότητά τους και την αγάπη για την Τεχνολογία και την Επιστήμη.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου μας των οποίων η συνεργασία και η καθοδήγηση ήταν καταλυτικοί παράγοντες για αυτή  την επιτυχία!!!