Εγγραφές στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής των Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με νεότερο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτοκόλλου: Φ7/124668/ΦΔ/Δ1) όλοι οι γονείς χωρίς προϋποθέσεις (ανεξαιρέτως από το εάν εργάζονται ή όχι), θα μπορούν κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης τους να εγγράφουν τα παιδιά τους στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής των Νηπιαγωγείων του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου.

Στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα νήπια/προνήπια που είναι εγγεγραμμένα και φοιτούν στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και ο χρόνος προσέλευσης στο συγκεκριμένο τμήμα είναι 7:45-8:00 π.μ.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος πραγματοποιείται στις 16:00 σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου.

Πρόωρη αποχώρηση νηπίων/προνηπίων από το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν προβλέπεται.

 

Με εκτίμηση

Οι εκπαιδευτικοί

1 Σχόλιο


  1. Καλησπέρα! Τι διαδικασία χρειάζεται να να ακολουθηθεί αν είναι απαραίτητο να φύγει το παιδί νωριτερα? Πρέπει να προσκομιζουμε κάποιο χαρτι?

Τα σχόλια είναι κλειστά.