ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Τα νήπια αφού δανείστηκαν βιβλία από την ψηφιακή μας βιβλιοθήκη ,τα αφηγήθηκαν και ζωγράφισαν την αγαπημένη τους σκηνή.


book title
Διαβάστε το βιβλίο στο StoryJumper

Η ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Τα  νήπια  στο διαδικτυακό μάθημα με την πλατφόρμα webex κατασκεύασαν με ζυμάρι την ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ένα ημερολόγιο με το οποίο παλιά οι άνθρωποι μετρούσαν τις μέρες μέχρι να έρθει το ΠΑΣΧΑ.Η ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ  έχει επτά πόδια και συμβολίζει τις επτά εβδομάδες μέχρι το Πάσχα.

Να  και οι κατασκευές μας.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Αγαπητοί  γονείς και παιδάκια

Λόγω των ειδικών συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας δε μπορούμε φέτος να δανειστούμε βιβλία. Για το λόγο αυτό σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μια εξ αποστάσεως ηλεκτρονική βιβλιοθήκη.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να διαβάζετε και να ακούτε παραμύθια  μαζί με τα παιδιά. Θα μπαίνετε στο παραπάνω padlet και θα επιλέγετε κάποιο παραμύθι,

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Αγαπητοί γονείς

Η φοίτηση αφορά τα νήπια-προνήπια  γεννηθέντα κατά τα έτη  2016-2017 και  είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Μπορείτε  να επικοινωνείτε με τη διεύθυνση  του  Νηπιαγωγείου  τηλεφωνικά και μόνο  κατά τις ώρες:9.30-10.30 π.μ.  τώρα που βρίσκεται το Νηπιαγωγείο σε αναστολή  και κατά τις ώρες  12.00-13.30 μ.μ όταν αρχίσει η λειτουργία του.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:2741084286  και στο email του  Νηπιαγωγείου 

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Μετά από τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Πέμπτη 04-03-2021 μέχρι και την Τρίτη 16-03-2021 αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων Π.Ε. Κορινθίας.

Ως εκ τούτου, ξεκινάει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση με ωράριο 14:10 έως 17:20 για τα Δημοτικά Σχολεία και 14:10 έως 16:20 για τα Νηπιαγωγεία και με το

 » Διαβάστε όλο το άρθρο