Ενημέρωση για τον αγιασμό και το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι :

  1. Τη Δευτέρα 14/09/2020 και ώρα 11:00 π.μ. θα γίνει ο αγιασμός του 8ου Νηπιαγωγείου Αλεξανδρούπολης, για τη φετινή σχολική χρονιά.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, μπροστά στην είσοδο του Νηπιαγωγείου, παρακαλούμε να κρατάτε αποστάσεις και επίσης συνίσταται η χρήση μάσκας.

  1. Όλα τα παιδιά, μέσα στην τσαντούλα τους, θα έχουν τα εξής :
  • Πετσετούλα
  • Παγουρίνο
  • 1 αλλαξιά για τυχόν «ατύχημα»
  • Μάσκες, όσες κρίνετε απαραίτητες (μπορεί να λερωθεί, να πέσει κάτω, να υγρανθεί κτλ)
  • Κουτιά ή σακουλάκια για τις χρησιμοποιημένες και μη μάσκες

 

  1. Φέτος, λόγω των συνθηκών μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου, η ώρα προσέλευσης διευρύνεται. Πιο συγκεκριμένα :

τα παιδιά της πρωινής ζώνης μπορούν να προσέλθουν στο νηπιαγωγείο από 7:45 – 8:15 π.μ.

τα υπόλοιπα παιδιά μπορούν να προσέλθουν από 8:15 – 9:00 π.μ.

  1. Τις πρώτες μέρες θα βρείτε στην τσαντούλα του παιδιού σας ένα φύλλο γνωριμίας, το οποίο θα πρέπει να το συμπληρώσετε και να μας το επιστρέψετε.

Επίσης, θα υπάρξει και μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστούμε για τη φετινή σχολική χρονιά. Θυμηθείτε να γράψετε όνομα στην σακούλα.

Ολοήμερο

  1. Τα παιδιά του ολοήμερου τμήματος, θα πρέπει να φέρουν από την πρώτη μέρα ένα μικρό μαξιλαράκι και ένα σεντονάκι βρεφικό, σε σακούλα με το όνομά τους.

Φέτος, λόγω των συνθηκών, μέσα στην τσαντούλα τους εκτός από το τάπερ με το δεκατιανό τους θα έχουν και το μεσημεριανό τους σε τάπερ. Συνιστούμε το θερμοτάπερ. Φυσικά η τελική απόφαση για το τι είδους μεσημεριανό θα φέρουν μαζί τους και σε τι είδους τάπερ θα είναι δική σας. Επίσης, θα πρέπει να φέρουν πιρούνι/κουτάλι κτλ όπου αυτό χρειάζεται. Το παιδί θα πρέπει να έχει μάθει να χειρίζεται μόνο του τα παραπάνω για την αποφυγή κοινής χρήσης ατομικών αντικειμένων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει όνομα σε ΟΛΑ τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού (τσάντες, μπουφάν, καπέλα, τάπερ, παγουρίνα, κλπ).

Για οτιδήποτε άλλο θα ενημερωθείτε με νεώτερη επιστολή/ανακοίνωσή μας.

 

  Με εκτίμηση

 

Οι νηπιαγωγοί