“Παίξε μπάλα!” Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024

Φέτος η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού εορτάζεται μαζί με την 11η Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με σύνθημα “Αθλούμαστε μαζί! Δίνουμε ποιότητα στη ζωή!” και την γιορτάζουμε στο σχολείο μας με ένα αγαπημένο άθλημα: παίζουμε ποδόσφαιρο!

Όπως κάθε χρόνο, συζητήσαμε για το λόγο ύπαρξης της ημέρας αυτής, την αξία του αθλητισμού και όλων όσων προσφέρει στην υγεία μας. Στη συνέχεια υποδεχτήκαμε τους προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου “Αλάνα” κ. Γρηγόρη Κωνσταντακάκη, κα. Ελένη Παρασκευοπούλου  και τον προπονητή-διατροφολόγο κ. Νίκο  Αδαμίδη. Πριν ξεκινήσουμε ο κ. Νίκος Αδαμίδης μας μίλησε για την υγιεινή διατροφή, το πρώτο βήμα για ένα γερό σώμα γεμάτο ενέργεια.

Αμέσως μετά είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε παίζοντας παιχνίδια που οι προπονητές οργάνωσαν για μας στην αυλή του σχολείου μας. Απολαύσαμε τη θετική τους ενέργεια, την ενθάρρυνση όλων των παιδιών να συμμετέχουν, και την υποστήριξη όσων παιδιών χρειάστηκαν βοήθεια για να επιτύχουν ώστε όλοι να τα καταφέρουν! Ο ενθουσιασμός των παιδιών, τα χαμόγελα και η επιθυμία τους να παίξουν ξανά και ξανά επιβεβαιώνουν την επιτυχία της ημέρας!

Ευχαριστούμε θερμά το Αθλητικό Σύλλογο “Αλάνα” και ευελπιστούμε να επαναλάβουμε τη συνεργασία!

IMG 20240929 091015

IMG 20240929 091233

2024 09 29 09 13 34 838 1

Ενημερωτική συνάντηση γονέων και κηδεμόνων

Με χαρά προσκαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας στην ενημερωτική συνάντηση γονέων και κηδεμόνων με τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου την   Τετάρτη 11/9/24 και ώρα 6:00  μ.μ.

Θα ενημερωθείτε για τις βασικές αρχές του εκπαιδευτικού προγράμματος, την ομαλή προσαρμογή των νηπίων καθώς και για πρακτικά θέματα. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Εικόνα1