ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ 3-ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Γ’ ΤΑΞΗΣ

Σχόλια

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ Α’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00 θα δοθούν οι έλεγχοι Α’ Τετραμήνου στους γονείς και κηδεμόνες.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
8ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου Περιστερίου, εν όψει των εκλογών που θα διεξαχθούν την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, για την εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, καλεί τους γονείς που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα, όπως επικοινωνήσουνε με το αρμόδιο μέλος κα Άντζελα Πατεράκη στο τηλ. : 6980399671, έως την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019.

Η Πρόεδρος

Άντζελα Πατεράκη

Σχόλια

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Σήμερα 28/1/2019 ημέρα Δευτέρα, την 4η ώρα κόπηκαν βασιλόπιτες σε όλα τα τμήματα και στο γραφείο των καθηγητών. Ευχαριστούμε το σύλλογο γονέων που έκανε τον κόπο και φυσικά την κα Στεργίου μητέρα των μαθητριών Ευαγγελίας και Όλγας που προσέφερε της βασιλόπιτες δωρεάν.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Σχόλια

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ….ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΥΣ

     Την Παρασκευή 21 Δεκέμβρη  2018 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πρόσφερε στους μαθητές /τριες ωραία κεράσματα !!!!!!!!!!!!!!
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση των μαθητών/τριων, που διάβασαν βιβλία από τη δανειστική βιβλιοθήκη την προηγούμενη χρονιά.
Κάθε μαθητής/τρια παρέλαβε τιμητικό δίπλωμα και ένα βιβλίο δώρο.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΠΑΠΑΔΑ,ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ που διατηρούν τη δανειστική βιβλιοθήκη ένα πυλώνα μόρφωσης και πολιτισμού, ειδικά στην εποχή μας που το βιβλίο κινδυνεύει να εξαφανιστεί από την κυριαρχία της οθόνης.
Με χριστουγεννιάτικη μουσική μαθητές/τριες, γονείς και καθηγητές/τριες αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Ευχαριστούμε πολύ, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που παρά τα ισχνά του οικονομικά ,έκανε αυτή την ευγενική προσφορά.

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στις 22 Νοεμβρίου η θεατρική ομάδα του σχολείου μας παρακολούθησε στο θέατρο Ξυλοτεχνία την παράσταση του θεατρικού εργαστηρίου του δήμου Περιστερίου με τίτλο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δ/ντρια του 8ου Γυμνασίου Περιστερίου ενημερώνει ότι το σχολείο δεν οργανώνει καμία εκδήλωση ούτε συγκεντρώνονται χρήματα για εκδρομή μέσω κάποιας εκδήλωσης.

Σχόλια

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Το σχολείο μας στολίστηκε και έγινε χριστουγεννιάτικο. Οι μαθήτριες μας μαζί με την κ. Καζαντζόγλου στόλισαν και μας έφεραν κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Να μη ξεχάσουμε όμως να συγκεντρώσουμε και τρόφιμα για την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Χριστούγεννα σημαίνουν όχι μόνο διασκέδαση αλλά και αγάπη και συμπαράσταση στο συνάνθρωπο.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ!!!

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

θΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2017-2018

Κατά τη διάρκεια της θεματικής εβδομάδας 2017-2018 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με τις υγιείς διατροφικές συνήθειες και τις διατροφικές ασθένειες που εμφανίζονται στους εφήβους. Η ενημέρωση έγινε από εξειδικευμένο επιστήμονα, τον κ. Λιάντη Ηλία, από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας με την κα Καζαντζόγλου Άννα.

Σχόλια

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Όταν χρειαζόμαστε βοήθεια το προεδρείο του συλλόγου βρίσκεται παρόν. Την προηγούμενη σχολική χρονιά έκανε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΟΨΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΕΣ, ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Εφέτος ξεκίνησε να αντικαθιστά τις παλιές κουρτίνες με καινούργιες. Όμως δυσκολεύεται γιατί το ταμείο του είναι ισχνό και ζητάει μικρή βοήθεια από τους γονείς.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι!!! γιατί θα είναι κερδισμένα τα παιδιά μας και το σχολείο.

Σχόλια

« Παλιότερα άρθρα Επόμενη σελίδα: »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων