ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Το σχολείο μας στολίστηκε και έγινε χριστουγεννιάτικο. Οι μαθήτριες μας μαζί με την κ. Καζαντζόγλου στόλισαν και μας έφεραν κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Να μη ξεχάσουμε όμως να συγκεντρώσουμε και τρόφιμα για την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Χριστούγεννα σημαίνουν όχι μόνο διασκέδαση αλλά και αγάπη και συμπαράσταση στο συνάνθρωπο.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ!!!

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

θΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2017-2018

Κατά τη διάρκεια της θεματικής εβδομάδας 2017-2018 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με τις υγιείς διατροφικές συνήθειες και τις διατροφικές ασθένειες που εμφανίζονται στους εφήβους. Η ενημέρωση έγινε από εξειδικευμένο επιστήμονα, τον κ. Λιάντη Ηλία, από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας με την κα Καζαντζόγλου Άννα.

Σχόλια

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Όταν χρειαζόμαστε βοήθεια το προεδρείο του συλλόγου βρίσκεται παρόν. Την προηγούμενη σχολική χρονιά έκανε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΟΨΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΕΣ, ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Εφέτος ξεκίνησε να αντικαθιστά τις παλιές κουρτίνες με καινούργιες. Όμως δυσκολεύεται γιατί το ταμείο του είναι ισχνό και ζητάει μικρή βοήθεια από τους γονείς.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι!!! γιατί θα είναι κερδισμένα τα παιδιά μας και το σχολείο.

Σχόλια

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου το σχολείο θα παραμείνει κλειστό (λόγω των εκλογών των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας για την ανάδειξη των εκπροσώπων  τους στα Υπηρεσιακά Συμβούλια).

Σχόλια

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το Γυμνάσιό μας παρέλασε (κατά γενική ομολογία) με το καλύτερο βηματισμό και με τέλειο συγχρονισμό. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στο κ. Τζωρτζή, το γυμναστή μας.Σχόλια

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η εορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στα πλαίσια της εορταστικής ημέρας πήραν αριστεία και βραβεία οι καλύτεροι σε επίδοση μαθητές. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!

Η χορωδία, οι μαθητές που έκαναν απαγγελία και τα video που προβλήθηκαν μας μετέφεραν στην εποχή του 1940. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!


 

Σχόλια

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Σας γνωστοποιούμε ότι στο ΦΕΚ 4517 Β΄/16-10-2018 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 164700/Δ2/03-10-2018 Υ.Α. με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την ενισχυτική διδασκαλία για το σχολικό έτος 2018- 2019», σύμφωνα με το οποίο οι γονείς των μαθητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στην Ενισχυτική Διδασκαλία κατά το σχολικό έτος 2018-2019 να προσκομίσουν στο σχολείο συμπληρωμένες τις υπεύθυνες δηλώσεις 31-10-2018.
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Σχόλια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Σχόλια

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Τετάρτη 17-10-2018, τις 3 τελευταίες ώρες θα πραγματοποιηθούν εκλογές για το 15μελές συμβούλιο του σχολείου.

Σχόλια

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Παρασκευή 12-10-2018, την 6η ώρα, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για τα 5μελή συμβούλια των τάξεων.

Σχόλια

« Παλιότερα άρθρα Επόμενη σελίδα: »

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων