Βράβευση μαθήτριας του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής-Δημιουργικού Σχεδίου Εξωφύλλου Σχολικού Βιβλίου

Το σχολείο μας συγχαίρει τη μαθήτριά του Ελένη Τσιταμίδου της Β’ τάξης για τη βράβευσή της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής-Δημιουργικού Σχεδίου Εξωφύλλου Σχολικού Βιβλίου που διοργάνωσε το 11ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Το εξώφυλλο για το βιβλίο “ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Γ’ ΓΕΛ” απέσπασε βραβείο και το εξώφυλλο για το βιβλίο “ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Α’,Β’,Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ” απέσπασε έπαινο. 

Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ.

Ακολουθεί η επιστολή της οργανωτικής επιτροπής:

Κυρία Λαυρεντιάδου, συγχαρητήρια για τη βράβευση της μαθήτριας του σχολείου σας!

Συνημμένα σας αποστέλλουμε τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΖωγραφικήςΔημιουργικού Σχεδίου Εξωφύλλου Σχολικού Βιβλίου για μαθήτριες και μαθητές των Γυμνασίων, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ (και της Σιβιτανίδειου Σχολής), ΣΜΕΑ καθώς και των Διαπολιτισμικών, Μουσικών, Εκκλησιαστικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της Ελλάδας και της Ομογένειας με θέμα: «Εμείς, οι μαθήτριες και οι μαθητές, σχεδιάζουμε τα νέα εξώφυλλα των σχολικών βιβλίων», που διοργάνωσε το 11ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Υπουργείο Εσωτερικών) κατά το σχολικό έτος 2018/19 και η διεξαγωγή του οποίου έχει εγκριθεί από τη Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αρ. πρωτ. Φ15/70537/Δ2/5.5.2019).

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του 11ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.

https://11gymnasiolykeiothessalonikis.wordpress.com

Όσα παιδιά έχουν λάβει βραβείο (όχι έπαινο) θα προσκληθούν στην τελετή βράβευσης, για την οποία θα σας ενημερώσουμε με νεότερο μήνυμά μας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ιωάννης Γκούμας – Διευθυντής 11ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης (Πρόεδρος) – Τηλ. 2310214616 (σχολείο)

Άγγελος Χοτζίδης – ΠΕ 78-ΠΕ02

Σχετικά με 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Το Ιστολόγιο του 8ου Γυμνασίου Καλαμαριάς


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, Εκδηλώσεις δράσεις 2018-2019, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Βράβευση μαθήτριας του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής-Δημιουργικού Σχεδίου Εξωφύλλου Σχολικού Βιβλίου

  1. Ο/Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ λέει:

    Μας έδωσε μεγάλη χαρά η μαθήτριά μας Ελένη Τσιταμίδου με τη βράβευσή της.
    Ένα μεγάλο μπράβο στην ίδια και σε όσους/ες ήταν δίπλα της.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.