2η ημέρα του Διαγωνισμού Ρομποτικής FLL



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

Κυριακή 16-2-2020, 09:30 πμ και ξεκινάμε την ημέρα μας με φόρτωμα 60 περίπου σακουλών (=9.000 περίπου συσκευασίες) στο φορτηγάκι της Κοινωνικής Συνεταιριστική Επιχείρησης Eco Greece, για να γίνει η μεταφορά τους στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Λαγκαδά. Ο διαγωνισμός πλησιάζει στη λήξη του και δουλεύουμε πυρετωδώς!

Η ημέρα μας συνεχίζεται στη ΔΕΘ, περίπτερο 6 όπου οι δυο ομάδες μας της Ρομποτικής, έχοντας προκριθεί, διαγωνίζονται στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Ο χορός, βασικό συστατικό για να ξεσηκώσει τα πνεύματα, να ενώσει καρδιές και σώματα, να καταλαγιάσει την αγωνία και να φέρει ευφορία…

“Εμείς οι κάδοι” πιάνουμε δουλειά και σώζουμε τα πλαστικά μπουκαλάκια και αλουμινένια κουτάκια από βέβαιο θάψιμο! Κάνοντας ένα γρήγορο υπολογισμό, ανακυκλώσαμε περίπου 1.200 συσκευασίες και τις δύο ημέρες (χαλλλαρά)!

Και η ώρα της κρίσης φτάνει. Οι C’est la vie και οι C’est la vie JR διαγωνίζονται δίπλα-δίπλα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Συγχαρητήρια σε όλους, μαθητές και γονείς για την υπέροχη εμφάνιση του σχολείου μας!

Μεγάλο μπράβο στον προπονητή μας κο Παμπουκίδη Χαράλαμπο!

Και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σίγουρα τον δικαιώνουν για την πίστη του στις ικανότητες των παιδιών και τον κάνουν περήφανο όπως και όλους μας.

Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

Σημειώνουμε ότι η πρώτη ομάδα μας (15-17 ετών) συμμετέχει για 3η χρονιά ενώ η δεύτερη ομάδα μας (13-14 ετών) συμμετέχουν για ΠΡΩΤΗ χρονιά!

https://firstlegoleague.gr/live-scoring/

Καλή επιτυχία στην τελική φάση του διαγωνισμού
στις 14-15 Μαρτίου 2020 στη ΔΕΘ!!!

Σχετικά με 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Το Ιστολόγιο του 8ου Γυμνασίου Καλαμαριάς


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: ROBOTICS - C' EST LA VIE, Εκδηλώσεις δράσεις 2019-2020, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.