ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, το έτος 2018-2019 είναι έτος αρχαιρεσιών στα σχολικά Διοικητικά Συμβούλια.

Σας καλούμε για Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6:00μμ στο Αμφιθέατρο του  8ου Γυμνασίου Καλαμαριάς. Σε περίπτωση μη απαρτίας – δηλαδή να είναι παρόντες λιγότεροι γονείς από το 51% των μαθητών της σχολικής μονάδας, τότε η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 4:30μμ με το 1/3 των εγγεγραμμένων, αλλιώς την ίδια μέρα – 19.12.2018,  στις 5:00μ.μ., στον ίδιο χώρο θα επαναληφθεί με όσους κι αν είναι παρόντες.

Σας υπενθυμίζουμε δικαίωμα να κατεβάσουν υποψηφιότητες έχουν όλοι οι γονείς και για να έχετε δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να είστε ταμιακώς εντάξει. Δήλωση υποψηφιότητας θα γίνει ενώπιον της Γενικής Συνελεύσεως των Γονέων και Κηδεμόνων.

Παρακαλούμε όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι με κάποια προσφορά σας για την ενίσχυση των οικονομικών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ενημερώστε μας άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας της Προέδρου του Συλλόγου.

Η συνδρομή είναι 10€ για ένα μαθητή και 15€ για δύο ή τρία αδέλφια μαθητές. Παρακαλούμε όσοι γονείς δεν έχετε τακτοποιηθεί ταμιακώς για το Σχολικό Έτος 2018 – 2019 παρακαλώ να το κάνετε, για να συμβάλετε στην καλύτερη και αρτιότερη λειτουργία του Σχολείου. Τα χρήματα θα τα δίνουν οι Μαθητές στο Γυμνασιάρχη και από τον ίδιο θα παραλαμβάνουν τις αποδείξεις εξόφλησης της συνδρομής εντός των επόμενων ημερών.

Επικοινωνία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων: Στεργιάδου Νατάσα, Πρόεδρος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων απαρτίζεται από:

Στεργιάδου Νατάσα, Πρόεδρος,

Περηφανόπουλος Αντώνης, Αντιπρόεδρος

Παπαζήση Σταυρούλα, Γραμματέας,

Παυλάκη – Πολίτη Άννα, Ταμίας,

Μέλη:

Φραντζεσκάκη Τζένη,

Λάμπρου Χριστίνα, και

Στράγκα Ελένη.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα κάτωθι στοιχεία Γονέων ή Κηδεμόνων και Μαθητών, για την απόδοση απόδειξης εξόφλησης συνδρομής του Σχολικού 2018 – 2019.

 

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ ή ΚΗΔΕΜΟΝΑ
 

 

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ (1οςμαθητής) Τμήμα
 

 

 

 

 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ (2ο αδελφός/-η μαθητής) Τμήμα
 

 

 

 

 
Τηλέφωνο επικοινωνίας γονέα ή κηδεμόνα
 

 

 

 

e-mail:
 

 

 

 

Σχετικά με 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Το Ιστολόγιο του 8ου Γυμνασίου Καλαμαριάς


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.