8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
15 Δεκ 2022

Ανακοίνωση έλεγχοι προόδου / Χριστουγεννιάτικο Δέντρο / Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Συντάκτης: 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Κάτω από: Τα νέα μας

     Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Σας γνωρίζουμε ότι,

  • Την Τρίτη 20 του Δεκέμβρη από τις 13.15μ.μ. έως 14.00μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου για το Α΄ τρίμηνο 2022-23 για τις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεις και θα γίνει προφορική περιγραφική αξιολόγηση για τις Α’ και Β’ τάξεις.

Κατά  παρέκκλιση, οι γονείς της Α΄,  Γ΄ και ΣΤ΄ μπορούν να προσέλθουν από τις 12.30μ.μ. λόγω μεγάλου αριθμού μαθητών.

  • Την Παρασκευή 23 του Δεκέμβρη και στις 09.00π.μ. θα παρουσιαστεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και Β΄ τάξης.  Θα χαρούμε να συμμετάσχετε όλοι!

 

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας,

  • Αποφασίσαμε, για άλλη μια χρονιά, να συλλέξουμε τρόφιμα για οικογένειες με παιδιά που φοιτούν στο Σχολείο και το ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’. Η συλλογή των τροφίμων θα γίνει ως την Τετάρτη 21 του Δεκέμβρη.
  • Την Τρίτη 20 του Δεκέμβρη στις 19.00μ.μ. θα γίνει από τους μαθητές ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Σχολείου  στον Πεζόδρομο Τάσου Σεχιώτη  (Απέναντι από το κατάστημα ΄΄Ζυμαρούλης΄΄- στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε γίνει και την περσινή χρονιά).      Θα χαρούμε να συμμετάσχετε όλοι!
  • Υπενθυμίζεται ότι ταυτόχρονα με την επίδοση Ελέγχων Προόδου (Τρίτη 20 του Δεκέμβρη) θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ο Διευθυντής και το προσωπικό του 8ου Δημοτικού Σχολείου εύχονται ο νέος χρόνος να μας βρει όλους με υγεία, καλοσύνη και προκοπή.

 

Ο  Διευθυντής του Σχολείου  

ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.