8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Άρθρα για Νοέμβριος, 2020

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ 2-12-2020:ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Σας γνωστοποιούμε ότι, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου, oι Συντονιστές/στριες Εκπαιδευτικού Έργου 1ης, 3ης, 4ης, 6ης και 8ης Ενότητας ΠΕ70 κ.κ. Αικατερίνη Γκίνη, Ελένη Παπαζήση, Αντώνιος Κοκκονός, Ελένη Σταυροπούλου και Ηλίας Μαρούδας, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχουν προγραμματίσει τη διεξαγωγή επιμορφωτικής συνάντησης, με θέμα: «Κοντά στους γονείς:… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πραγματοποίηση ενημερωτικής διάλεξης-παρουσίασης μέσω διαδικτύου (webinar) για γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών Τετάρτης (Δ΄), Πέμπτης (Ε΄) και Έκτης (Στ΄) Δημοτικού της περιφέρειάς μας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT του Δήμου Ναυπλιέων και το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (επίσημος εκπρόσωπος στην Ελλάδα των Πανευρωπαϊκών Οργανισμών INSAFE/INHOPE που χαράσσουν την ευρωπαϊκή στρατηγική για ένα ασφαλές και ποιοτικό διαδίκτυο καθώς και αναγνωρισμένος εκπρόσωπος της Ελλάδας για το Expert Group on Safer Internet for… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δυσλειτουγίες στην πλατφορμα τηλεκπαίδευσης

15:20 Σάς ενημερώνουμε ότι από τη δεύτερη διδακτική ώρα υπάρχει πρόβλημα στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.     Υπομονή….

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποστολή εβδομαδιαίων Ωρολογίων Προγραμμάτων

Αγαπητοί γονείς σάς γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής (20.40) έχουν επιμεληθεί και αποσταλεί στα mail που μας έχετε υποδείξει τα εβδομαδιαία Ωρολόγια Προγράμματα των τάξεων Α, Β1, Β2 και Δ. Αύριο τις πρωινές ώρες θα αποσταλούν και τα Ωρολόγια Προγράμματα των υπολοίπων τάξεων. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δεν έχει παραλάβει… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την έναρξη Σύγχρονης εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς, Σας αποστέλλουμε τις οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα WebEx του ΥΠ.Π.Θ. στην οποία φοιτά το παιδί σας -που θα ισχύσει από  Τετάρτη 18/11 έως και 27/11/2020-, τους κανόνες της «ψηφιακής τάξης», ενώ το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα της διαδικτυακής διδασκαλίας της σχολικής τάξης και τα links των διδασκόντων θα αποσταλούν στα mail που μας έχετε… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ

Μια πρωτότυπη προσέγγιση στα γεγονότα του ’73. Μέσα από τα µάτια μιας γάτας «περνά» η εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου κατά της δικτατορίας των συνταγματαρχών στην ταινία. Ο δημιουργός του φιλμ αξιοποίησε πραγματικές λήψεις από τα γεγονότα του Νοεμβρίου του 1973 και τα «δείχνει» μέσα από τα μάτια μιας γάτας που ήταν στο Πολυτεχνείο τη… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση Υλικοτεχνικής Υποδομής

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Σύμφωνα με την υπ΄αριθ 155692-ΓΔ4-14.11.2020 εγκ.  του ΥΠΑΙΘ, από την προσεχή Τετάρτη 18.11.20 θα παρασχεθεί σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση σε όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Χώρας.  ΄΄…….Για την πρόσβαση στην πλατφόρμα οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες δύνανται να χρησιμοποιούν εξοπλισμό (ηλεκτρονικό υπολογιστή, ταμπλέτα, κινητό, και στην περίπτωση μαθητών/τριών και… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άμεση ανάγκη για βοήθεια σε μαθήτρια

Λήψη αρχείου

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει σήμερα – Νέα δεδομένα με το lockdown από το Σάββατο

Αγαπητοί γονείς, το νέο lockdown που ανακοινώθηκε από την Πολιτεία και  θα ισχύει από το Σάββατο στις 06:00, φέρνει νέα δεδομένα στην απαγόρευση κυκλοφορίας. Από τις 06:00 του Σαββάτου (7/11) η χώρα μπαίνει ξανά σε καθεστώς lockdown και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες η καθημερινότητά μας θα θυμίζει κατά πολύ τις μέρες Μαρτίου – Απριλίου…. (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαθαίνω για τον κορωνοϊό

Corona_GREEK_version