8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Άρθρα για Απρίλιος, 2020

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα Δημοτικά Σχολεία παραμένουν κλειστά

Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων όλης της χώρας και εξετάζεται το ενδεχόμενο ανοίγματος την 1η Ιουνίου. Το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης συνεχίζεται κανονικά. Ο Διευθυντής του Σχολείου Λαλιώτης Γεώργιος

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλό Πάσχα!!!

Το Πάσχα είναι μια μοναδική ευκαιρία επιστροφής στην αλληλεγγύη και την ελπίδα. Εύχομαι Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά! Ο Διευθυντής του Σχολείου Λαλιώτης Γεώργιος

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκπαιδευτική Τηλεόραση του Υ.ΠΑΙ.Θ από την ΕΡΤ2

Ολοκληρώνοντας το πλέγμα δράσεων αναφορικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση/διδασκαλία, από τη Δευτέρα, 30/3/2020 και καθημερινά στις 10 π.μ. από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, οι μαθητές/τριες του Δημοτικού έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων τηλεκπαίδευσης, τα οποία σύντομα θα είναι προσβάσιμα και στους/στις μαθητές/τριες με προβλήματα ακοής. Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα της εκπομπής «Μαθαίνουμε στο σπίτι»… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

Σας διαβιβάζουμε τέσσερα (4) ενημερωτικά φυλλάδια της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.   Ο Διευθυντής του Σχολείου                                                      … (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Σχολείο ξεκίνησε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην πλατφόρμα e-me

  Έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες ΄΄κυψέλες΄΄ (εικονικές αίθουσες διδασκαλίας) στην πλατφόρμα e-me και περιμένουν τους μαθητές μας ως ΄΄πολύβουο μελίσσι΄΄ της εκπαιδευτικής διαδικασίας να τις κατακλύσουν. Ενδεικτικά σάς αναφέρουμε ότι είναι λειτουργικά ενεργές οι ΄΄κυψέλες΄΄    Α1 // Α2 // Β1  // Β2 // Γ1 //   Γλώσσα Δ1 //  Μαθηματικά Δ1 //  Ε1 // Ε2 //… (συνέχεια…)