«

»

Φεβ 14 2021

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Και όμως υπάρχει τρόπος … Street Animals

Την Τετάρτη 10/02/21 και την Πέμπτη 11/2/21 οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αδέσποτα ζώα» συναντήθηκαν με τις εκπροσώπους της Φιλοζωικής Ρόδου κα Λάλου και κα Πολίτη, καθώς και την κτηνίατρο κα Παπαγρηγορίου.

Η συνάντηση έγινε μέσω  της πλατφόρμας Webex, για τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, όπως ορίζεται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ αλλά και τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Η  κα Λάρου και η κα Πολίτη αναφέρθηκαν στη δράση της Φιλοζωικής, τονίζοντας πέρα από την αγάπη τους για τα ζώα και τη σημασία του εθελοντισμού για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Μετέφεραν εμπειρίες, γνώσεις και συμβουλές στα παιδιά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν όσα αισθάνονταν και  ζητούσαν να μάθουν.

Η κα Παπαγρηγορίου είχε την ευκαιρία να μιλήσει και στους/στις υπόλοιπους/ες μαθητές/τριες τού σχολείου που δε συνάντησε κατά την πρώτη της επίσκεψη. Συντέλεσε και η ίδια στο να ολοκληρωθεί το παζλ των γνώσεων και των αντιλήψεων γύρω από το σημαντικό ζήτημα της φροντίδας των αδέσποτων ζώων, καθώς και της προσέγγισής τους ως πλάσματα που αξίζουν την προσοχή μας!

ΔΟΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ ΞΑΝΘΗ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimrodou/archives/3463

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων