«

»

Ιαν 23 2021

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Learn to love … Street Animals

Με την επιστροφή μας στο σχολείο οι εργασίες για το πρόγραμμα eTwinning  «Street Animals» συνεχίστηκαν με ενθουσιασμό!

Δημιουργήσαμε ποιήματα, ιστορίες, εκθέσαμε τα έργα μας.

Τα ποιήματα έγιναν σελιδοδείκτες, η ιστορία γράφτηκε σαν εβδομαδιαίο ημερολόγιο, και η έκθεση απέκτησε virtual χαρακτήρα!

Εικονική έκθεση

Ποιήματα σε σελιδοδείκτες

Την Τετάρτη 20/1/21 είχαμε  την ευκαιρία να συναντηθούμε με την εξαιρετική και πολύ ζεστή στην επικοινωνία της με τους μαθητές/τριες κτηνίατρο κ. Εμμανουέλα Παπαγρηγορίου, η οποία μας μίλησε για τα αδέσποτα ζωάκια. Μας εξήγησε πώς μπορούμε να τα βοηθήσουμε και ποια μέτρα ασφάλειας πρέπει να λαμβάνουμε εάν πρόκειται να τα πλησιάσουμε. Μας βοήθησε να καταλάβουμε τις ανάγκες τους και αναφέρθηκε τέλος σε ασθένειες των αδέσποτων ζώων που μπορεί να βλάψουν τον άνθρωπο.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την συνεργασία μας αυτή.

Την Πέμπτη 21/1/21 συναντηθήκαμε εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας ZOOM με εκπαιδευτικούς από την Τουρκία  και τους μαθητές/τριές τους για να γνωριστούμε και να γράψουμε από κοινού ένα ποίημα σύμφωνα με προγραμματισμένη εργασία του έργου.

Στους φίλους μας τραγουδήσαμε το παραδοσιακό τραγούδι από την Θράκη «Μήλο μου κόκκινο», το οποίο δίδαξε στα παιδιά ο Μουσικός τού σχολείου μας κ. Λεωνίδας Σακελλαρίδης. Ευχαριστούμε κ. Λεωνίδα!

Συνάντηση με τους συνεργάτες μας

ΔΟΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimrodou/archives/3423

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων