Με αφορμή την ημέρα κατά της σχολικής βίας, στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις με στόχο την καλλιέργεια της φιλίας, του σεβασμού και της συνεργασίας.
Οι μαθητές συμμετείχαν σε συζητήσεις και ασκήσεις ενσυναίσθησης, δημιούργησαν ζωγραφιές, συνθήματα και μικρά ποιήματα με μηνύματα κατά της βίας. Παράλληλα, όλοι μαζί φτιάξαμε το «Δέντρο της Φιλίας» με όμορφα λόγια για τη φιλία και την αποδοχή.
Μέσα από τις δραστηριότητες αυτές στείλαμε ένα σημαντικό μήνυμα: στο σχολείο μας χωράμε όλοι και η φιλία είναι πάντα πιο δυνατή από τη βία.
Συνεχίζουμε καθημερινά να καλλιεργούμε ένα σχολικό περιβάλλον όπου κυριαρχούν ο σεβασμός, η αποδοχή και η αλληλεγγύη, γιατί ένα σχολείο γεμάτο χαμόγελα είναι το σχολείο που αξίζουν όλα τα παιδιά.










Αφήστε μια απάντηση