Ένταξη του σχολείου μας στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα του Ολοήμερου σχολείου

Κάτω από: Γενικά | 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Πέμπτη, 1 Σεπτέμβριος 2022 3:58 μμ |

Με το άνοιγμα των σχολείων θα θέλαμε να ευχηθούμε σε εσάς και στα παιδιά σας Καλή και δημιουργική Σχολική Χρονιά. Σας ενημερώνουμε ότι με την απόφαση Φ.7/ΦΜ/98404/Δ1/

04-08-2022 το σχολείο μας εντάχθηκε στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα των Ολοήμερων σχολείων, σύμφωνα με το οποίο οι μαθητές μπορούν να παραμένουν προαιρετικά στο σχολείο μέχρι τις 17:30.

Για να δημιουργηθεί διευρυμένο τμήμα στο Ολοήμερο θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δέκα αιτήσεις γονέων. Γι’ αυτό, οι γονείς που έχουν γράψει τα παιδιά τους στο Ολοήμερο σχολείο μπορούν να τροποποιήσουν την ώρα αποχώρησης των παιδιών τους και να δηλώσουν την παραμονή στο σχολείο μέχρι τις 17:30.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1: Όσοι μαθητές δεν έχουν γραφτεί στο Ολοήμερο και θέλουν να παρακολουθήσουν το αναβαθμισμένο πρόγραμμα έως τις 17:30, μπορούν να καταθέσουν Αίτηση – Δήλωση ενδιαφέροντος αλλά δεν ξέρουμε αν θα τους δίνεται η δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα, καθώς δεν έχουμε λάβει ακόμη οδηγίες για το θέμα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2: Όσοι γονείς δεν μας υποβάλουν τη νέα αίτηση – δήλωση η ώρα αποχώρησης των παιδιών τους από το Ολοήμερο παραμένει αυτή που είχανε δηλώσει στην αρχική τους αίτηση.

Για να μπορέσει να γίνει ο προγραμματισμός των ωρών διδασκαλίας θα πρέπει οι γονείς να κατεβάσουν τη νέα Αίτηση Δήλωση για το ολοήμερο  από τον παρακάτω σύνδεσμο και αφού την συμπληρώσουν και την υπογράψουν να την καταθέσουν στο σχολείο μέχρι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του αναβαθμισμένου ολοήμερου μπορείτε να δείτε στο άρθρο 371 του ΦΕΚ 141Α/21-7-2022 που επισυνάπτουμε παρακάτω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, στον βαθμό που μπορούμε να παρέχουμε, καθώς κι εμείς αναμένουμε διευκρινιστικές εγκυκλίους, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο του σχολείου τις εργάσιμες ώρες από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Με την προσδοκία ότι το νέο μέτρο θα βρει ανταπόκριση και θα λύσει προβλήματα οικογενειακού προγραμματισμού,  είμαστε σε αναμονή της επικοινωνίας  σας μαζί μας.

  ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

Νέα Αίτηση – Δήλωση Ολοήμερου

Πρόγραμμα αναβαθμισμένου ολοήμερου ΦΕΚ ΦΕΚ 141Α/21-7-2022

Ανακοίνωση του Υπουργείου για το αναβαθμισμένο Ολοήμερο Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση