Έναρξη δια ζώσης μαθημάτων

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021  αρχίζουνε τα μαθήματα στο σχολείο (δια ζώσης) για όλους τους μαθητές μας.

Δεδομένων των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό του COVID-19 και πιθανού συγχρωτισμού στην αυλή και στις εισόδους της αυλής, διαφοροποιούνται οι ώρες των διαλειμμάτων που οι μαθητές θα έρχονται και θα αποχωρούν από το σχολείο. Πιο συγκεκριμένα:

Α) Οι μαθητές των Γ’, Δ’ και Ε’ τάξεων του σχολείου θα έρχονται στο σχολείο στις 8:00-:8:15 και θα αποχωρούν στις 13:00-13:10. Οι μαθητές των Γ’ και Ε’ τάξεων θα χρησιμοποιούν την πλαϊνή είσοδο και της Δ’ την κεντρική.

Β) Οι μαθητές των Α’, Β’ και ΣΤ’ τάξεων θα έρχονται στο σχολείο στις 8:15-8:30 και θα αποχωρούν στις 13:10-13:20. Οι μαθητές των Α’ και ΣΤ’ τάξεων θα χρησιμοποιούν την πλαϊνή είσοδο και οι μαθητές της Β’ τάξης την κεντρική.

Τα αδέρφια που έχουν διαφορετικές ώρες αποχώρησης θα πρέπει να συναντιούνται στο κιόσκι και να χρησιμοποιούν την είσοδο που έχει οριστεί στο μικρότερο παιδί της οικογένειας.

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι μαθητές θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο στην αίθουσα διδασκαλίας όσο και στην αυλή. Η μάσκα βγαίνει μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (φαγητό, έντονη προπόνηση κλπ), σύμφωνα με τις οδηγίες του υπευθύνου εκπαιδευτικού. Γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίστε ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν στην τσάντα τους επιπλέον μάσκες για να τις χρησιμοποιήσουν.

Επειδή η προστασία από τον COVID-19 είναι προσωπική ευθύνη του καθενός από εμάς, παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες να δείξουν την υπευθυνότητα που αρμόζει και να μην στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο όταν υπάρχουν συμπτώματα που σχετίζονται με την ασθένεια. Παρακαλούμε, επίσης, να τηρούν αυστηρά τα ωράρια εισόδου και εξόδου των παιδιών από το σχολείο και να περιμένουν στο αυτοκίνητο ή στο απέναντι πεζοδρόμιο της εισόδου μέχρι την έξοδο των παιδιών χωρίς να συνωστίζονται. Υπενθυμίζουμε ότι η ενημέρωση των γονέων από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας θα γίνεται με τηλεδιάσκεψη ή τηλεφωνικά. Η είσοδος γονέων στο σχολείο γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού για εργασίες που δεν μπορούν να διευθετηθούν εξ’ αποστάσεως.

Ευχόμαστε σε εσάς και τα παιδιά σας Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Υγεία και χαρές. Καλή πρόοδο στα παιδιά σας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείουΔεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση