Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

Ύστερα από την αναστάτωση που έχει προκληθεί με τις ανακοινώσεις στο Ιστολόγιο του σχολείου, το μήνυμα που λάβατε στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την εγκύκλιο της προηγούμενης δημοσίευσης, σας ενημερώνουμε ότι:

Έως την Παρασκευή το μεσημέρι, που πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση, ο σύλλογος διδασκόντων έχοντας υπόψη α) το ΠΔ 79/2017, β) την με αρ. πρ. Φ7/ 118240 /Δ1/09-09-2020  εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. που αναφέρεται στην έναρξη του σχολικού έτους 2020-21 και γ) τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τη λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό  covid 19, σχεδίασε τον τρόπο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Με βάση όλα τα παραπάνω αποφασίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες προκειμένου ο Αγιασμός να πραγματοποιηθεί με τον πιο ασφαλή τρόπο για τα παιδιά.

Η διευκρινιστική εγκύκλιος που εστάλη αργότερα ακυρώνει τον προγραμματισμό και όλα τα μέτρα που πάρθηκαν για την ασφαλή παραμονή των μαθητών.

Η οποιαδήποτε αλλαγή στον προγραμματισμό είναι αδύνατη λόγω χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα βρίσκονται τη Δευτέρα 14/9 στις 08:00 στο σχολείο, αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνει νέος σχεδιασμός στο πόδι.

Ο Δ/ντής του σχολείου

Πάτσης Βασίλειος