Διαδικασία εγγραφών στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2020-21

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η εγκύκλιος που αφορά στη φοίτηση των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2020 – 2021.

Για τη φετινή χρονιά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, και για την προστασία της δημόσιας υγείας η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβολής της αίτησης και των απαραίτητων δικαιολογητικών έχει ως εξής :

Α) Αν ο γονέας έχει τη δυνατότητα και τις απαραίτητες δεξιότητες στη χρήση των Η/Υ

«Κατεβάζει» και συμπληρώνει τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση. Την τυπώνει, την υπογράφει, τη σκανάρει και (μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, βεβαίωση εργασίας, κάρτα ανεργίας κλπ) τη στέλνει στο e-mail του σχολείου mail@8dim-petroup.att.sch.gr .

Β) Αν ο γονέας ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα ή τις απαραίτητες δεξιότητες στη χρήση των Η/Υ

Αφού συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαίωση εργασίας, κάρτα ανεργίας κλπ), τηλεφωνεί στο σχολείο προκειμένου να οριστεί ραντεβού να έρθει να συμπληρώσει την  αίτηση και να καταθέσει τα δικαιολογητικά.

Κατάθεση  αιτήσεων και δικαιολογητικών έως 10 Ιουνίου 2020.

Επισημαίνεται  ότι ο αριθμός τμημάτων Ολοήμερου που θα δημιουργηθούν για το νέο σχολικό έτος εξαρτάται από τον αριθμό αιτήσεων που θα κατατεθούν στο σχολείο έως την παραπάνω ημερομηνία.

 

Από τη Δ/νση του σχολείου