Επισημάνσεις για ευκολότερη εγγραφή των μαθητών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου έχει προχωρήσει (με πολλά προβλήματα τεχνικής φύσεως για τα οποία δεν ευθύνονται οι εκπαιδευτικοί) στη δημιουργία ηλεκτρονικών τάξεων στην επίσημη πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας  www.e-me.edu.gr .

Σε αυτή θα συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εκτός από την εκπαιδευτικό της Γαλλικής Γλώσσας κ. Μπενέτου, η οποία θα ανεβάζει υλικό στην πλατφόρμα https://eclass.sch.gr/.

Πιο συγκεκριμένα στην eme συμμετέχουν:

  • Οι δάσκαλοι/λες όλων των τμημάτων (Α1, Α2,……… ΣΤ3)
  • Σπηλιοπούλου Μαρία  ( Τμήμα Ένταξης )
  • Ροδοπούλου Αικατερίνη ( Πληροφορική )
  • Πετσαλάκη Ειρήνη ( Αγγλικά )
  • Ράπτη Ιωάννα ( Αγγλικά )
  • Δημητριάδης Δημήτριος ( Μουσική )
  • Τσιαρέα Ιωάννα ( Γερμανικά )
  • Φάκος Ευάγγελος ( Γερμανικά )

Οι εκπαιδευτικοί της Φυσικής Αγωγής κ. Κωτσάκη Ευτέρπη και κ. Σταθοπούλου Κωνσταντίνα, η εκπαιδευτικός Εικαστικών κ. Σοφολόγη Φανή, καθώς και οι εκπαιδευτικοί των Παράλληλων Στηρίξεων κ. Καλλιμάνη Πελαγία, κ. Λίβανου Αναστασία, κ. Μπέη Θάλεια, κ. Ρούμπου Χαρίκλεια, κ. Παπαδάκης Σταύρος και κ. Σακέτου Παναγιώτα θα συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσα από την ηλεκτρονική τάξη του κάθε τμήματος. Προσπαθήσαμε με τον τρόπο αυτό και για ευνόητους λόγους, ο μαθητής να συμμετέχει όσο το δυνατό σε λιγότερες ηλεκτρονικές τάξεις.

Η εγγραφή των μαθητών στην ηλεκτρονική τάξη πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα 30 Μαρτίου 2020.

Παρακαλούμε πολύ να κάνετε μία είσοδο με τους κωδικούς του μαθητή  στην πλατφόρμα e-me ( οι μαθητές που θα συμμετέχουν στο μάθημα της Γαλλικής Γλώσσας θα κάνουν είσοδο και στην πλατφόρμα e-class). Xωρίς τη δική σας είσοδο δεν μπορούμε να εντάξουμε τους μαθητές στα μαθήματα .

Στη συνέχεια θα περιμένετε πρόσκληση από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων για να σας εντάξουν στο τμήμα τους.

 

Για να βεβαιωθείτε ότι μπήκατε στον λογαριασμό του μαθητή, επάνω και δεξιά στην οθόνη θα πρέπει να βλέπετε το όνομα χρήστη του μαθητή (με αγγλικούς χαρακτήρες). 

Αν δεν το βλέπετε και βλέπετε μόνο την ένδειξη της γλώσσας, ΔΕΝ έχετε κάνει είσοδο και στην ουσία ΔΕΝ έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας στο mail@8dim-petroup.att.sch.gr για επίλυση αποριών και παροχή οδηγιών προκειμένου όλοι οι μαθητές μας να ενταχθούν στα ψηφιακά μαθήματα.

 

Να είστε όλοι καλά!

Από τη Δ/νση του Σχολείου