ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως σήμερα 27/03/2020 θα σας σταλεί στο e-mail σας το e-mail του εκπαιδευτικού του τμήματος του παιδιού σας καθώς και το e-mail των εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας.

Στα e-mail που θα πάρετε θα πρέπει να στείλετε το όνομα χρήστη (user name) του μαθητή, που έχετε πάρει από το ΠΣΔ ( αν τα έχετε καταφέρει), έτσι ώστε ο εκπαιδευτικός να αναζητήσει το παιδί σας και να το εντάξει στο τμήμα της ηλεκτρονικής τάξης e-me.

Θα πρέπει να σας τονίσουμε ότι το έγγραφο με τους κωδικούς ενεργοποίησης θα πρέπει  να το φυλάξετε, γιατί αυτά τα στοιχεία θα ισχύουν μέχρι τουλάχιστον τη Γ΄ Λυκείου.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην εξής λεπτομέρεια. Άμεσα ο κάθε μαθητής πρέπει για μία φορά να μπει με τους κωδικούς τού ΠΣΔ  στο τμήμα της Ηλεκτρονικής Τάξης. ( https://e-me.edu.gr/).  Μόνο έτσι το σύστημα θα τον αναγνωρίσει ως μαθητή του σχολείου μας και θα είναι δυνατή η εύρεση και πρόσκλησή του από τους εκπαιδευτικούς βάσει του ονόματος χρήστη (user name) που θα στείλετε στους εκπαιδευτικούς της τάξης τους.

Πιθανόν κάποιοι συνάδελφοι του σχολείου να δουλέψουν στην εκπαιδευτική πλατφόρμα eclass. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε από το ίδιο τον εκπαιδευτικό με e-mail.

Τα ηλεκτρονικά μαθήματα προβλέπεται να αρχίσουν (εκτός τεχνικού απροόπτου) μετά τη λήξη της διορίας για εγγραφές μαθητών (30/3) που έχει δοθεί από το ΥΠΑΙΘ.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε εγκαίρως για όλες τις λεπτομέρειες.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε οδηγίες για την σύνδεση σας στην πλατφόρμα e-me και τη χρήση της.

LetsStartWith_eme_StepByStep_Guidelines4Studentsv1.0-Mar2020