Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2022

0

Συγγραφέας: 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ | Κατηγορία Δράσεις 2021-2022 | , στις 05-06-2022

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2022 ???? με ένα διαδραστικό εργαστήριο οραματισμού της κλιματικής ουδετερότητας στα σχολεία στον Διομήδειο Βοτανικό κήπο!????????

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, κος Μακρής Ιωάννης και κα Σκιαδά Σταυρούλα, συμμετείχαν στη συνεργατική πρωτοβουλία των τριών Τοπικών Δικτύων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Σχολεία για το κλίμα, νησίδες ανθεκτικότητας και αλλαγής» τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μια ιδιαίτερη συνάντηση στον καταπράσινο Διομήδειο Κήπο στο Χαϊδάρι, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022.

Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία των εκπαιδευτικών Α’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας και Δυτικής Αττικής που δραστηριοποιήθηκαν όλη τη χρονιά στα τρία τοπικά δίκτυα, η ανταλλαγή καλών πρακτικών και η δικτύωση μεταξύ τους. Επίσης, η γνωριμία με το οικοσύστημα του Διομήδειου κήπου, η συμμετοχή σε ένα διαδραστικό εργαστήριο οραματισμού για την κλιματική ουδετερότητα στο σχολείο και την πόλη, η διατύπωση προτάσεων για τη στρατηγική του Δικτύου την επόμενη σχολική χρονιά 2022-23 και ο συμμετοχικός σχεδιασμός της.votanikosposter

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση