Αγαπάμε τα ζώα….

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 οι μαθητές του σχολείου μας είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την ενημερωτική παρουσίαση του Προγράμματος Φιλοζωίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κοζάνης, με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Φιλοζωικό Σωματείο “Αγγίζωο”.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την παρούσα κατάσταση σχετικά με τα αδέσποτα ζώα και τη μεταχείρησή τους, για την υπάρχουσα νομοθεσία σχετικά με τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα και την προστασία τους από την εκμετάλλευση ή χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό, αλλά και για την πρόληψη και καταπολέμηση σοβαρών νοσημάτων υψηλού κινδύνου για τη δημόσια υγεία.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος κ. Τασιοπούλου, ο κτηνίατρος κ. Βαμβακάς, η εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Σωματείου Αγγιζώο κ. Μαυροδή και η Υπάλληλος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ. Χατζοπούλου.

DSC00100_resize_resize_resize DSC00091_resize_resize_resize DSC00093_resize_resize_resize DSC00095_resize_resize_resize DSC00099_resize_resize_resize