ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑΣ 2020-21

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε πως η έναρξη του νέου διδακτικού έτους θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ Β΄ Γ΄ Δ΄ Ε΄ ΣΤ΄

Την ημέρα αυτή οι μαθητές των τάξεων Β΄ – Γ΄ – Δ΄ – Ε΄ και ΣΤ΄ (φορώντας  μάσκες, τηρώντας τις πρέπουσες αποστάσεις και κρατώντας τις τσάντες τους για να παραλάβουν τα βιβλία) θα προσέρχονται στο Σχολείο από τις 11:00 έως τις 11:15 και θα κατευθύνονται αμέσως στις αίθουσες διδασκαλίας. Πληροφορίες θα δίδονται  στα παιδιά κατά την είσοδό τους από παριστάμενους εκπαιδευτικούς.

Οι γονείς των μαθητών των ανωτέρω τάξεων παραμένουν εκτός Σχολείου, περιμένοντας να παραλάβουν τα παιδιά τους μετά το πέρας του αγιασμού.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ

Από τις 11:30 έως τις 11:35 θα εισέρχονται οι μαθητές της Α΄ τάξης συνοδευόμενοι από τους γονείς τους (φορώντας όλοι μάσκες και τηρώντας αποστάσεις) προκειμένου να κατευθυνθούν στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος. Εκεί θα γίνει η κατανομή των παιδιών σε τμήματα και θα πραγματοποιηθεί γνωριμία με τις εκπαιδευτικούς. Τα βιβλία στους μαθητές της τάξης αυτής θα δοθούν την επόμενη μέρα.

Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τέλεση του  αγιασμού για την έναρξη του διδακτικού έτους, στον αύλειο χώρο, παρουσία των γονέων και μαθητών της Α΄ τάξης, οι οποίοι αμέσως μετά θα αποχωρήσουν από τον αύλειο χώρο του σχολείου.

Ο ιερέας στο πέρας του αγιασμού θα κατευθυνθεί προς τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολικού συγκροτήματος για να αγιάσει τους μαθητές ανά τμήμα.

Εκτιμώμενη ώρα αποχώρησης των μαθητών των τάξεων Β΄ – Γ΄ – Δ΄ – Ε΄ και Στ΄ : 12:30 – 13:00.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!

Καλή πρόοδο!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/3407

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς