ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς,

             Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 στις 8.30-9.30π.μ. στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου, οι μαθητές της Δ και ΣΤ τάξεων μαζί με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό, κα. Γεωργιάδου Δέσποινα θα παρουσιάσουν σε μαθητές και γονείς εορταστικό αφιέρωμα ενόψει της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Θα προηγηθεί η  τελετή για την παράδοση της σημαίας στους μαθητές που κληρώθηκαν σημαιοφόροι και παραστάτες.

Την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο.

Την Παρασκευή 26/10/2018 ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα αναχωρήσουν από το σχολείο στις 10.00 πμ συνοδεία της εκπαιδευτικού κας Αλατζίδου Παρασκευής, για την Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων που θα γίνει στο χώρο του Ηρώου της πόλης μας. Μετά το τέλος της τελετής  οι μαθητές θα αποχωρήσουν συνοδεία των γονιών τους.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 το πρόγραμμα των συμμετεχόντων μαθητών στην παρέλαση θα διαμορφωθεί ως εξής:

Στις 10,00 π.μ. η εκπαιδευτικός του σχολείου, κα Παπατζηλάκη Αθηνά θα περιμένει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες, ώστε να παραστούν στην Δοξολογία. Οι γονείς των μαθητών είναι υπεύθυνοι για την έγκαιρη προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από τον Ναό καθώς και για τη μετάβασή τους στο σημείο συγκέντρωσης των συμμετεχόντων στην παρέλαση.

Στις 11.00 πμ. οι μαθητές που θα συμμετέχουν στην παρέλαση θα προσέλθουν στο σχολείο,  όπου θα τους παραλάβει η εκπαιδευτικός κα Γεωργιάδου Δέσποινα και θα τους οδηγήσει στο χώρο της παρέλασης.

Παρακαλούνται οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους έγκαιρα στο σχολείο και το ναό, όπως και να παραλάβουν τα παιδιά τους μετά την παρέλαση.