Ενημέρωση για την έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων από τη Δευτέρα11/1/2021

 

Αγαπητοί μας γονείς/κηδεμόνες,

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία!!!

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 11/1/2021 ξεκινά η επαναλειτουργία του σχολείου μας με δια ζώσης διδασκαλία. Το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα καθώς και η λειτουργία της πρωινής ζώνης και του ολοήμερου  παραμένουν ίδια όπως ίσχυαν και πριν την έναρξη των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης. Το κυλικείο θα λειτουργήσει κανονικά τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Για την ασφαλή επιστροφή μας στο σχολείο  και την προστασία όλων μας θα ισχύσουν επιπλέον  τα ακόλουθα μέτρα:

  •  Η ώρα προσέλευσης των μαθητών είναι αυστηρά  8:00΄ -8:15΄. Η πόρτα του σχολείου θα ανοίγει στις 8:00 και θα κλείνει στις 8:15.
  • Οι μαθητές των Α’ και Δ’ τάξεων  θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από τη δυτική είσοδο του σχολείου (οδό Χίου).
  • Οι μαθητές των Γ’ και Ε’ τάξεων   θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από τη νότια κεντρική είσοδο του σχολείου (οδό Χίου & Ιερολοχιτών).
  • Οι μαθητές των Β’ και Στ’ τάξεων θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από την ανατολική είσοδο του σχολείου (οδό Σπετσών).
  • Κατά την πρωινή προσέλευση οι μαθητές οδηγούνται  κατευθείαν στις αίθουσές τους, χωρίς συνωστισμό, τηρώντας αποστάσεις. Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων υποδέχονται τα παιδιά στις τάξεις, έχοντας επιβλέψει ώστε να υπάρχει φυσικός αερισμός και σχολαστική καθαριότητα στην αίθουσα.
  • Κατά την αποχώρηση τα μονά τμήματα (Α1, Β1, Γ1, Δ1, Ε1, Στ1) θα σχολούν στις  13.15, ενώ τα ζυγά τμήματα (Α2, Β2, Γ2, Δ2, Ε2, Στ2) θα σχολούν στις 13.20.

Υπενθυμίζουμε ότι τα μέτρα προστασίας και πρόληψης της μετάδοσης ισχύουν κανονικά και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Παρακαλούμε θερμά να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα τήρησης των αποστάσεων, η χρήση μάσκας και να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις εισόδους του σχολείου. Οι γονείς /κηδεμόνες φέρνουν τα παιδιά στο σχολείου έγκαιρα στις καθορισμένες εισόδους του σχολείου και αποχωρούν άμεσα χωρίς να δημιουργούνται συνθήκες συγχρωτισμού. Το ίδιο πρέπει να τηρείται και κατά την αποχώρηση των παιδιών στο σχόλασμα.

Τέλος οι συνοδοί των μαθητών και οι μαθητές μετακινούνται με τη βεβαίωση μετακίνησης που έχει χορηγηθεί από το σχολείο, αφού πρώτα έχουν αποστείλει το ανάλογο sms.

Λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τη δυνατή ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου θα επανέλθουμε στη δια ζώσης διδασκαλία που όλοι επιζητούσαμε με την ελπίδα αυτό που βιώνουμε να περάσει γρήγορα και να επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Καλή επάνοδο στις τάξεις μας!! Καλή αρχή με υγεία και δύναμη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση