Προγράμματα σε συνεργασία με το ΚΕΠΕΠΨΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες !

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας σε συνεργασία με το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει τα παρακάτω προγράμματα :

1ο Θέμα: «Σεμινάρια για γονείς με παιδιά που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία του Ν. Μεσσηνίας

Το σχολείο μας σε συνεργασία με το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας βρίσκεται στη διάθεση όλων των γονέων με παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας , διοργανώνοντας σεμινάρια γονέων  τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν στο χώρο του σχολείου.

Τα σεμινάρια αφορούν μεμονωμένες συναντήσεις δύο ωρών με ενδεικτική θεματολογία , την ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ γονέα και παιδιού, την σημασία των ορίων στην ψυχοκοινωνικής υγεία του παιδιού, την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και την προαγωγή αξιών σεβασμού και ομαδικότητας, διαχείριση ενδοοικογενειακών σχέσεων στην εποχή της πανδημίας, κα.

Τονίζουμε ότι οι δράσεις θα υλοποιούνται σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα μέτρα πρόληψης της διασποράς του COVID-19 (μειωμένος αριθμός συμμετεχόντων στα σεμινάρια και τις σχολές γονέων, αποστάσεις μεταξύ των ατόμων, μάσκες κλπ).

Για την καλύτερη οργάνωση των αιτημάτων παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 στο τηλ 2721024296 ή στην υπεύθυνη Δασκάλα της τάξης.

2ο Θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με υλοποίηση δράσεων πρωτογενούς πρόληψης σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων ΠΕ Μεσσηνίας για το σχολικό έτος 2020-21»

Θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις τάξεις Β – Γ από ειδικούς του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας πρόγραμμα ενημέρωσης των παιδιών με θέμα « Από το Εγώ στο Εμείς : Προάγοντας τον σεβασμό  και την συνεργασία μέσα  στο σχολικό περιβάλλον » και σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα μέτρα πρόληψης της διασποράς του COVID-19

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση