Η θάλασσα

Fishing-boat-Ionian-Sea-Greece1-705x335

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Φιλαναγνωσίας της Ευέλικτης Ζώνης με θέμα «Η θάλασσα», οι μαθητές της Α΄ και ΣΤ΄ τάξης, με την προτροπή και την καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπ/κων τους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους, αφού διάβασαν ένα βιβλίο, έφτιαξαν αφίσες, κατέγραψαν το αλφαβητάρι της θάλασσας και δημιούργησαν σελιδοδείκτες.
Σε όλη αυτή τη διαδικασία συνεργάστηκαν άριστα, ένωσαν τα ταλέντα τους, διασκέδασαν και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο!
Και το ταξίδι στη γνώση συνεχίζεται παιδιά!!!

P5270532P5270533P5270534P5270535P5290536P5290537

3 σχόλια

    • Δήμητρα Στ΄2 στο 9 Ιουνίου, 2015 στις 1:20 μμ

    Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό !!! Τώρα καταλαβαίνω πόσο ωραία περάσατε δημιουργώντας το αλφαβητάριο της θάλασσας ,σελιδοδείκτες και μία αφίσα για αυτήν. Εκτός, από εσάς που περάσατε καλά και διασκέδασατε ,πέρασα κι εγώ καλά μαζί σας και είμαι σίγουρη πως το ίδιο καλά πέρασαν και τα άλλα παιδιά της ΣΤ ‘ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!

  1. Eίναι γεγονός πως όταν συνεργάζονται οι μικροί με τους μεγάλους… γίνονται θαύματα!
    Υπέροχη ιδέα, εξαιρετική συνεργασία, ελπίζουμε να γίνει καθεστώς το φετινό εγχείρημα! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στις δασκάλες τους φυσικά!

  2. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς και μεγάλους μαθητές του σχολείου μας που κατάφεραν και συνεργάστηκαν τόσο άψογα με θαυμαστά αποτελέσματα!!!Ωραία ιδέα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μαθητές μέσω της βιωματικής μάθησης να λειτουργούν ως “μέντορες” στους μικρότερους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση