Μια μικρή υδρολόλα στην Ανθοκομική Έκθεση!

2

Την Τετάρτη το πρωί το 8ο Δ.Σ. Καλαμάτας και μια μικρή Υδρολόλα φιλοξενήθηκαν στον χώρο του Δήμου Καλαμάτας στην Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας. Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης παρουσίασαν σε μαθητές από το 11ο Δ.Σ. Καλαμάτας και από το 19ο Δ.Σ. Καλαμάτας την Υδροπονία. Σας περιμένουμε όλους την Πέμπτη 21 Μαϊου 2015 και ώρα 19:00 – 21:00, για να μάθετε κι εσείς για την υδροπονία! Δείτε το παρακάτω βιντεάκι για να πάρετε κι εσείς μία γεύση από την υπέροχη αυτή μέρα!

Ευχαριστούμε το Δήμο Καλαμάτας για την φιλοξενία! Επίσης, ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά την κ. Αγγελική Δημητρακοπούλου, για τη συνεχή υποστήριξή της και τις ιδέες της!

 

5 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

  1. Πολλά συγχαρητήρια στα της Ε’ & ΣΤ’ παιδιά για τη συμμετοχή τους και την προετοιμασία τους!
    Καλή συνέχεια και για αύριο το απόγευμα! Θα είμαστε όλοι/ες εκεί!

    • Δήμητρα Στ΄2 στο 21 Μαΐου, 2015 στις 2:43 μμ

    Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία όλο αυτό το πρόγγραμα με την ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ και μου άρεσε πάρα πολύ που συμμετείχα ενεργά και βοήθησα . Πιστεύω αυτό το πρόγγραμα να συνεχιστεί και του χρόνου ,όμως πιστεύω ότι αν του χρόνου προσθέσουμε και μικρά ψαράκια θα είναι ακόμα πιο ωραία!!!!!!!!! Έτσι δεν είναι ????

    • Αγγελική Στ΄2 στο 21 Μαΐου, 2015 στις 3:34 μμ

    Μου άρεσε πολύ που μοιραστήκαμε τις γνώσεις μας για την υδροπονία με μικρότερα παιδιά από άλλα σχολεία!!!Πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά έμαθαν αρκετά πράγματα για την υδροπονία.

  2. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Στ’ τάξης και τις δασκάλες τους για την καταπληκτική παρουσίαση του προγράμματος Υδροπονίας στην Ανθοκομική έκθεση!!

    • Σταυρούλα ΣΤ'2 στο 21 Μαΐου, 2015 στις 4:08 μμ

    Περάσαμε πολύ ωραία μαθαίνοντας στους μικρούς μας μαθητές ενδιαφέρον πράγματα για την υδροπονία!!!! Ανυπομονώ να ξαναπάω !!!!! 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση