«

»

Λειτουργία του Σχολείου την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

 

Αγαπητοί Γονείς- Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο , Αριθ. Πρωτ. : Φ.7/68756/Δ1/11-06-2021 , η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020 – 2021 στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας (δημόσια και ιδιωτικά), είναι η 25η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Π.Δ. 79/2017, τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς (ημερομηνία λήξης) δεν γίνεται διδασκαλία μαθημάτων.

Συνεπώς εκείνη τη μέρα  θα δοθούν στους μαθητές και στις μαθήτριες του Σχολείου μας  σε κλειστό φάκελο , οι έλεγχοι βαθμολογίας του Γ΄  τριμήνου (Γ΄ έως και Στ΄ τάξεις), οι Τίτλοι Προόδου (Α΄ έως και Ε΄ τάξεις) καθώς  και αντίγραφα των Τίτλων Σπουδών (για τη Στ΄  τάξη).

  Οι μαθητές όλων των τάξεων θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο (8:00 –  8:15 ), και θα ανέβουν στις τάξεις τους όπου θα τους περιμένουν οι δάσκαλοί τους .

Οι γονείς παρακαλούνται να περιμένουν έξω από το χώρο του Σχολείου για να παραλάβουν τα παιδιά τους.

. Η αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο θα γίνει ως εξής :

  •  Οι τάξεις Α΄- Β΄- Γ΄ στις 8:45 
  • Οι τάξεις  Δ΄- Ε΄ – ΣΤ΄  στις 9:00

 

Αν κάποιος γονέας αδυνατεί να έλθει στο σχολείο και επιθυμεί να παραδοθεί ο φάκελος σε άλλο πρόσωπο ή να του σταλεί ο τίτλος με e-mail θα πρέπει να μας ενημερώσει  τηλεφωνικά, με ηλεκτρονικό μήνυμα ή με υπεύθυνη δήλωση.

Ειδικά για τους μαθητές/τριες της Γ΄  τάξης στον φάκελο θα υπάρχει αντίγραφο του Α.Δ.Υ.Μ. το οποίο θα συμπληρώσετε στον παιδίατρό σας και θα το επιστρέψετε στο σχολείο μας , αμέσως μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ! 

Ο διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του 8ου Δημοτικού σχολείου σας  εύχονται  «Καλό καλοκαίρι» και με υγεία τον Σεπτέμβρη να ξανανταμώσουμε.

 

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων