Κοινωνική λειτουργός στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας γνωστοποιούμε ότι  στο σχολείο μας τοποθετήθηκε και ανέλαβε υπηρεσία η κα Σπυροπούλου Ελισάβετ, Κοινωνική Λειτουργός η οποία  θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου μας , κάθε Δευτέρα 08:15 έως 13:30 και κάθε Πέμπτη 11:30 έως 13:30 , προκειμένου να υποστηρίξει τους μαθητές, να συνεργαστεί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, και όλη τη σχολική κοινότητα με στόχο τη βελτίωση της μαθησιακής πορείας, την προαγωγή της κοινωνικής ανάπτυξης και τη δημιουργία ασφαλούς και υποστηρικτικού κλίματος, σύμφωνα με το Καθηκοντολόγιο των Κοινωνικών Λειτουργών όπως αυτό ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Επίσης  έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί της και για θέματα που αφορούν την διαχείριση της παρούσας κατάστασης και την παροχή εξ αποστάσεως συμβουλευτικής σχετικά με τους τρόπους υποστήριξης των παιδιών στο σπίτι.

Σε περίπτωση που κάποιος γονέας ενδιαφέρεται να έρθει σε επικοινωνία μαζί της,  μπορεί να  επικοινωνήσει στο προσωπικό της e-mail : elizasp@sch.gr. ή να ενημερώσει την διεύθυνση του  σχολείου και να αφήσει τα προσωπικά του στοιχεία  (τηλέφωνο και e-mail).

Στη συνέχεια η κοινωνική λειτουργός θα επικοινωνήσει με τον γονέα και αφού γίνει η διερεύνηση του  αιτήματος θα σχεδιαστεί  ένα πρωτόκολλο υποστήριξης σύμφωνα με τις ανάγκες της οικογένειας και σύμφωνα με τις υπάρχουσες δυνατότητες λόγω covid, τηρώντας πάντα την δεοντολογία και το απόρρητο.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση