Προσφορά αγάπης για τη μικρή μας Αναστασία

Η μικρή μας Αναστασία, μαθήτρια της Β΄τάξης του σχολείου μας, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την οικογένειά της έχει αποσταλεί το ιστορικό της ασθένειάς της σε τρία ερευνητικά κέντρα, τα οποία αντιμετωπίζουν παρόμοιες περιπτώσεις και συγκεκριμένα στο Τέξας, στο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και στην Κολωνία και αναμένουν απαντήσεις για την αντιμετώπιση της νόσου. Το κόστος της θεραπείας είναι πολύ μεγάλο , γι’αυτό η προσφορά όλων μας είναι πολύτιμη.

Από την πρώτη στιγμή, το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας στάθηκε αρωγός δίπλα στην οικογένεια της μαθήτριάς μας, δημοσιοποιώντας την ανάγκη συγκέντρωσης αυτού του υπέρογκου ποσού. Οι διαδικασίες για τον ερανικό λογαριασμό έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται απάντηση εντός της εβδομάδας που διανύουμε. Τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης στην οικογένεια, που έχουμε δεχθεί στο σχολείο, είναι αμέτρητα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τα αποθέματα αγάπης και ανθρωπιάς που έχετε επιδείξει. Η οικογένεια ενημερώνεται συνεχώς για το έμπρακτο ενδιαφέρον όλων σας.

Το σχολείο μας θέλοντας να συνεισφέρει κι αυτό με τη σειρά του στην τεράστια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και μέχρι να εκδοθεί ο ερανικός λογαριασμός έχει τοποθετήσει κουμπαρά αγάπης και αλληλεγγύης στο γραφείο του διευθυντή .

Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας και προχωράμε δυναμικά για να συμπαρασταθούμε στον αγώνα ζωής που δίνει η οικογένεια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση