Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 , πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας , στην κατάμεστη, από γονείς και μαθητές, αίθουσα εκδηλώσεων .

Στην είσοδο,  μας καλοσόριζε το ευχόδεντρο,  με τις ευχές των μαθητών και τις προσδοκίες τους για τον ερχομό του νέου έτους που επιμελήθηκε ο κ. Δρίτσας με τους μαθητές του σχολείου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η κ. Διευθύντρια, μεταφέροντάς τους το μήνυμα των Χριστουγέννων αλλά και τις ευχές της .

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές της Β΄ τάξης , οι οποίοι με θεατρικά δρώμενα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορευτικά, μετέδωσαν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε γονείς και παιδιά, διαμορφώνοντας ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα , που περιελάμβανε ¨σκανταλιάρικα καλικατζαράκια και τη μπουγάδα του αι Βασίλη”   .Οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης μας μάγεψαν με τις χορευτικές τους ικανότητες , καθώς επίσης και τα δευτεράκια μας,  που υπό την καθοδήγηση της κ. Ντούβλη και της κ, Ρεσβάνη μας χάρισαν ένα υπέροχο θέαμα.  Όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα πλαισίωσαν τη γιορτή υπό την επιμέλεια του μουσικού μας κ. Ηλία Τζωρτζάτου.

Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι δασκάλες της Β’τάξης κ. Ιωάννα και κ. Δώρα.

Συγχαρητήρια παιδιά για τη γιορτή που μας χαρίσατε και του χρόνου!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση