Καλοκαιρινή γιορτή λήξης

Σήμερα Πέμπτη 13/6/2019, αποχαιρετήσαμε τη χρονιά που πέρασε,  ξεκινώντας τη γιορτή μας με το χορευτικό των κοριτσιών του ΣΤ2 που επιμελήθηκαν οι ίδιες οι μαθήτριες.

Ακολούθησαν αθλοπαιδιές και παιδαγωγικά παιχνίδια από τις υπόλοιπες τάξεις που επιμελήθηκαν οι γυμναστές μας κ. Ρίζος  και κ. Ντούβλη. Οι μαθητές εμψύχωναν τις ομάδες, υποστήριζαν τους καλύτερους και χειροκροτούσαν τους νικητές.

Στη συνέχεια οι μαθητές της Α΄τάξης παρουσίασαν στην κατάμεστη από μαθητές και γονείς αίθουσα εκδηλώσεων την καλοκαιρινή γιορτή τους.

Με πολλή χάρη οι μικροί μαθητές μας έδειξαν τις υποκριτικές αλλά και τις χορευτικές τους ικανότητες, ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Οι μαθητές της κ. Δώρας μας θύμισαν σκηνές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο ενώ οι μαθητές της κ. Κατερίνας μας ταξίδεψαν στα πανέμορφα ελληνικά νησιά μας.

Τα θεατρικά ήταν πλαισιωμένα με μουσική από το μουσικό μας κ. Τζωρτζάτο και τη χορωδία του σχολείου μας που διεύθυνε  ο ίδιος,  ενώ τους χορούς επιμελήθηκε η γυμνάστριά μας κ. Ντούβλη τα δε σκηνικά και την κατασκευή της λατέρνας επιμελήθηκε ο εικαστικός μας κ. Κλαπατσέας.

Η κ. Διευθύντρια συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους εκπ/κους τους και ευχήθηκε

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση