Βραδιά Εκπαιδευτικού: Αφιέρωμα στην αγαπημένη μας Τζένη!

Σε μια ιδιαίτερη και τιμητική βραδιά, προς τους εκπαιδευτικούς που αφυπηρετούν αλλά και τους νέους συναδέλφους, παρευρεθήκαμε το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, στο αμφιθέατρο της «Φιλαρμονικής».
Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για τους δασκάλους του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας και όχι μόνο, καθότι το τιμώμενο πρόσωπο, η δασκάλα μας , η αείμνηστη Τζένη Τσουμάνη, ήταν απούσα και την τιμητική πλακέτα έλαβε ο σύζυγός της κ. Γιάννης Μοσχοβίτης.

Οι θύμησες πολλές και αλησμόνητες από τη χαρισματική, ευγενική, καλοσυνάτη, χαμογελαστή παιδαγωγό που με τη φυσική και ψυχική ομορφιά της αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους μαθητές της, αλλά και από  τους συναδέλφους της σε όποιο σχολείο κι αν υπηρέτησε.Ποιος μπορεί να ξεχάσει το φωτεινό της χαμόγελο και την γλυκύτητα των τρόπων της!!! Η παρακαταθήκη της είναι για όλους μας το παιδαγωγικό της έργο που προσέφερε επί μία δεκαετία και πλέον στο σχολείο μας, το σχολείο της καρδιάς της!!!

«Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας …», σιγοτραγουδήσαμε συγκινημένοι μαζί με την ορχήστρα των εκπαιδευτικών στο ξεκίνημα της βραδιάς στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής.
«Βάλε τ΄ άσπρα σου , γίνε κρίνο και βγες από τη γλάστρα σου …»…..και ποιος δεν το θυμήθηκε, βλέποντας τη φωτογραφία σου.
Θα σε θυμόμαστε για πάντα αείμνηστη Τζένη μας!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση