Διαδραστικοί πίνακες!!!

Tο σχολείο μας, ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας  και θέλοντας πάντα να παρέχει στους μαθητές του “το καλύτερο και το τελειότερο” καμαρώνει από την Πέμπτη 22/02/2019 το νέο του απόκτημα, δύο διαδραστικούς πίνακες τελευταίας τεχνολογίας.

Οι πίνακες εγκαταστάθηκαν στις αίθουσες των τμημάτων της Στ τάξης. Με τη δράση αυτή έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο και πολλές προσπάθειες αρκετών χρόνων. Ένα όνειρο και στόχος όχι μόνο των δασκάλων μα και των μαθητών. Τα παιδιά μας απόλαυσαν την Παρασκευή το πρωί την παρουσίαση τους, χειροκροτώντας κάθε λίγο από τη χαρά τους.

Είναι μια σημαντική πρόκληση για εμάς,  να καταφέρουμε να εντάξουμε αυτή τη νέα τεχνολογία με αποτελεσματικό τρόπο στο μάθημα και να κάνουμε τους μαθητές μας να περιμένουν με αγωνία το επόμενο μάθημα , εμπλέκοντας τους σ΄ ένα ατελείωτο εκπαιδευτικό παιχνίδι.

“Ευχαριστούμε” στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

      Η οικογένεια του 8ου Δ.Σ Καλαμάτας ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που στήριξε και συνέβαλε στην απόκτηση των διαδραστικών πινάκων. Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την οικογένεια Καλλιντέρη για την άψογη και δωρεάν μεταφορά τους από την Αθήνα στο σχολείο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση