Αστραφτερή τάξη!

Είναι η τρίτη εβδομάδα στο καινούριο μας σχολείο. Το σχολείο μας είναι καθαρό και φρεσκοβαμμένο και αυτό μας αρέσει πολύ. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι είναι στο χέρι μας να το διατηρήσουμε έτσι. Οι μαθητές του Β’2 προσέχουν να διατηρούν καθαρή την τάξη τους. Παρατήρησαν όμως ότι είχαν λερώσει λίγο τους τοίχους και αποφάσισαν να προσέχουν ακόμα περισσότερο, αλλά και κάθε Παρασκευή να αφιερώνουν 5 -10 λεπτά για να καθαρίζουν τους τοίχους, τα θρανία τους και ό,τι άλλο χρειαστεί!

PC040002

PC040006

Έφεραν τα μαγικά τους σφουγγαράκια που “σβήνουν” τους λεκέδες από τους τοίχους και αφιέρωσαν λίγη ώρα να καθαρίσουν τα σημεία που είχαν λερωθεί. Οι υπόλοιποι μαθητές καθάριζαν τα θρανία τους. Την επόμενη Παρασκευή έχουμε βάλει στόχο να διατηρήσουμε καθαρή την τάξη μας και να αφιερώσουμε 5-10 λεπτά για να καθαρίσουμε και κάποιον από τους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου μας. Για να δούμε, θα τα καταφέρουμε;

Στην τάξη μας πάντως κάναμε πολύ καλή δουλειά! Δείτε και μόνοι σας τον πεντακάθαρο τοίχο μας:

PB270017

Υπάρχει μία παροιμία που μου έλεγε ο παππούς μου: “Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω” και είναι αλήθεια ότι όταν έχεις κάτι καινούριο το προσέχεις σαν τα μάτια σου! Ελπίζουμε όμως αυτή η συνήθεια να γίνει θεσμός και να συνεχίσουμε να προσέχουμε το νέο μας σχολείο και να το διατηρούμε τόσο καθαρό και τόσο όμορφο!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση