Αποχαιρετώντας το Σχολείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, στο μικρό προαύλιο του σχολείου μας(λόγω εργασιών ανέγερσης καινούριου)η εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει μαζί με τις υπεύθυνες εκπ/κους , μια πολύ όμορφη γιορτή γεμάτη, απαγγελίες από τραγωδίες και κωμωδίες, τραγούδια με τους μύθους του Αισώπου φορώντας και τις αντίστοιχες μάσκες, αποχαιρετιστήρια τραγούδια γραμμένα από τους μαθητές της ΣΤ΄, προβολές με τη δουλειά των μαθητών της Ε΄ στο μάθημα της Ιστορίας και βεβαίως παιχνίδια , αποχαιρετώντας έτσι μια ακόμη χρονιά.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κ. Διευθύντρια η οποία αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε αλλά και στο καλοκαίρι που έρχεται ,προτρέποντας τους μαθητές να το περάσουν δημιουργικά και συμβουλεύοντας τους μαθητές της ΣΤ΄ που φεύγουν από το Δημοτικό για το Γυμνάσιο.
Ευχαρίστησε δε όλους , γονείς, μαθητές και εκπ/κους για την άριστη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, παρόν στην εκδήλωση , όπως και σε κάθε εκδήλωση του σχολείου, αποχαιρέτησε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης χαρίζοντάς τους ωραιότατα αναμνηστικά.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

3 σχόλια

    • Δήμητρα Στ΄2 στο 15 Ιουνίου, 2015 στις 6:04 μμ

    Μου άρεσαν πάρα πολύ οι εκδηλώσεις της Β’ ,της Δ’ και της ΣΤ’ ,καθώς και τα παιχνίδια που πραγματοποιησε η Ε’ και η ΣΤ’ .Πέρασα πολύ ωραία όλη την σχολική χρονιά ,αλλά και τα προηγούμενα χρόνια .Θα μου λείψετε όλοι σας πάρα μα πάρα πολύ !!;; Με αγάπη προς όλους…

    • Σταυρούλα ΣΤ'2 στο 16 Ιουνίου, 2015 στις 10:01 πμ

    Θα συμφωνήσω με την Δήμητρα τα παιχνίδια και οι εκδηλώσεις ήταν πάρα πολύ ωραίες και αστείες !! Πέρασα πάρα πολύ ωραία όλες τις χρονιές μου εδώ και λυπάμαι που φεύγω !! 🙁 Όλοι θα μου λείψετε πολύ !!
    Με αγάπη προς όλα τα παιδιά … <3

    • Αγγελική Στ΄2 στο 16 Ιουνίου, 2015 στις 8:27 μμ

    Πράγματι,όλα τα παιχνίδια και οι εκδηλώσεις ήταν υπέροχες!!!!!Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις δασκάλες μας στο Δημοτικό για τα ενδιαφέροντα πράγματα που μας μάθανε καθώς και για τις καταπληκτικές δραστηριότητες που κάναμε!!!!!!Θα μου λείψετε όλοι σας…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση