«

»

Η προετοιμασία μας…!

P5200449Έπειτα από την κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη παρουσίαση των μαθητών/τριών του σχολείου μας του συστήματος της Υδροπονίας στα Ανθεστήρια, την Τετάρτη, 20 Μαΐου προς διάφορα σχολεία της Καλαμάτας αλλά και την Πέμπτη 21 Μαΐου προς το ευρύτερο κοινό, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε το κλειδί της επιτυχίας μας!

Δουλειά- Αφοσίωση- Μεράκι- Συνεργασία!

Την παρουσίασή μας τίμησαν με την παρουσία τους η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπ/κης Περιφέρειας Μεσσηνίας κ. Αδαμαντία Αγγελοπούλου, παλαιότερες δασκάλες του σχολείου μας, όπως η κ. Μάλαμα Βασιλική, αρκετοί γονείς του σχολείου μας και πολλοί/ες διερχόμενοι/ες που έσπευσαν να ενημερωθούν σχετικά με το σύστημα της Υδροπονίας! Πάρτε μια γεύση από την προετοιμασία των παιδιών της Ε’ & ΣΤ’ τάξης στην τάξη και διαπιστώστε και μόνοι/ες σας τον ενθουσιασμό μας!

Όσοι/ες δεν κατάφεραν να παρευρεθούν μπορούν να ξεφυλλίσουν την παρουσίαση μας σχετικά με την ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ παρακάτω.

Μπορείτε ακόμα να καμαρώσετε τις Ζωγραφιές μας…

…αλλά και να διαβάσετε ενδεικτικά ορισμένες από τις εντυπώσεις των ίδιων των παιδιών που συμμετείχαν, έτσι όπως τις αποτύπωσαν στο τετράδιο παραγωγής λόγου.

 

4 comments

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. Aναστασία Βουτσή

  κ.Βιολέτα και παιδιά! Συγχαρητήρια!!!!

  Ξεπεράσατε κάθε προσδοκία!!!!!

  Τέλεια δουλειά!!!!

 2. Δήμητρα Στ΄2

  Πέρασα πάρα πολύ ωραία δημιουργώντας!!!!!

 3. Αγγελική Στ΄2

  Η προετοιμασία μας ήταν πολύ διασκεδαστική και δημιουργική!!

 4. ΓΙΑΛΑΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

  Συγχαρητήρια παιδιά για τη δουλειά σας.Προσπαθήσατε και πετύχατε το καλύτερο ,χάρις στη συνεργασία και στην αγάπη γι΄ αυτό που κάνατε.Η προετοιμασία σας ήταν πολύ δημιουργική.Μπράβο σας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων