Γιώργος Παπαπροδρόμου, ειδικός κυβερνοασφάλειας – https://www.youtube.com/@papaprodromou

Νοέ 202229

Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. – Ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης κυβερνοεγκλήματος – Μέλος P.A.D.A.

Πρώην Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απόφοιτος των Σχολών Εθνικής Άμυνας και της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, έχοντας επίσης εκπαιδευθεί σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κρυπτοχρήματος, Οργάνωσης και Διοίκησης, Ριζοσπαστικοποίησης, Πολιτικής Προστασίας, Οκανά, κα.
Έχει την ειδικότητα του Δικαστικού Γραφολόγου, τυγχάνοντας ταυτόχρονα και ιδρυτής του Εργαστηρίου Δικαστικής Γραφολογίας στη Βόρεια Ελλάδα. Ήταν τακτικό μέλος στο European Cybercrime Task Force (EUCTF) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αντιμετώπισης του Κυβερνοεγκλήματος (European Cybercrime Center -EC3) της Europol (2016-2018).
Επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Πληροφορικής της Υγείας (Π.Ε.Ε.ΠΛ.Υ.).
Έχει αρθρογραφήσει σε σειρά εφημερίδων, περιοδικών και ειδησεογραφικών ιστότοπων σχετικά με θέματα, όπως η σχολική βία και ο εκφοβισμός, μέσα από την οπτική της Ελληνικής Αστυνομίας, η χρήση του διαδικτύου γύρω από την παροχή ιατρικών υπηρεσιών και λειτουργιών μονάδων υγείας, μέσα από την οπτική της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κυβερνοασφάλεια και εκπαίδευση σε μια σύγχρονη κοινωνία: Στόχοι και προτεραιότητες.

«Στο διαδίκτυο δεν είναι αυτό που φαίνεται πάντοτε» επισήμανε ο ειδικός σε θέματα κυβερνοεγκλήματος διευκρινίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρχουν και όρια.

https://www.youtube.com/@papaprodromou

 

 

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιώργος Παπαπροδρόμου, ειδικός κυβερνοασφάλειας – https://www.youtube.com/@papaprodromou    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Νοέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων