Δημοσιοποίηση Πράξεων ΕΣΠΑ

Δημοσιοποίηση Πράξεων ΕΣΠΑ
Σεπτέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Αυγ    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Σαν σήμερα

  1. 22/09/1971: Η κηδεία του νομπελίστα ποιητή Γιώργου Σεφέρη εξελίσσεται σε διαδήλωση κατά της χούντας.

Σκακιστική άσκηση

Translate

Σελίδες

Εκδήλωση λήξης σχολικού έτους, Τρίτη 11-06-2019 – Ώρα 7:30

28 Μαΐου 2019 από

Σας περιμένουμε την Τρίτη 11-06-2019 το απόγευμα στις 7:30, για να παρακολουθήσετε τη σχολική μας εκδήλωση με θέμα «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα»,  η οποία θα περιλαμβάνει μουσικοκινητικά δρώμενα, τραγούδια και χορούς. Ώρα προσέλευσης καλεσμένων: 7:15

Μετά την λήξη της γιορτής θα ακολουθήσει η εκδήλωση αποχαιρετισμού των μαθητριών και των μαθητών της Στ΄ τάξης με την υποστήριξη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Στην εκδήλωση  αποχαιρετισμού θα παραμείνουν μόνο οι μαθητές της Στ’ τάξης, οι γονείς των μαθητών και οι εκπαιδευτικοί.


Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε για ορισμένα θέματα οργάνωσης.

  • Την ημέρα της γιορτής η προσέλευση των μαθητών μας έχει οριστεί στις 07.10, προκειμένου να τακτοποιηθούν στο χώρο.
  • Για τους γονείς και φίλους οι πόρτες του σχολείου μας θα ανοίξουν ένα τέταρτο πριν την έναρξη της εκδήλωσης,  δηλαδή στις 07:15.
  • Θα φροντίσετε ώστε να μην παραβιάσετε οριοθετημένες περιοχές κρατώντας τους διαδρόμους και τους χώρους με κορδέλα απογόρευσης άδειους. Θα υπάρχουν καθίσματα για όλους/ες ώστε να μην στέκεστε όρθιοι/ες και να έχετε οπτική επαφή της εκδήλωσης.
  • Στην περίπτωση που θα θέλατε να φωτογραφίσετε το παιδί σας αυτό να γίνεται χωρίς να μετακινείστε από τη θέση σας.

«Ένας γονέας μπορεί να φωτογραφίζει το παιδί του ή/και μερικούς φίλους του που συμμετέχουν στη σχολική παράσταση, έτσι ώστε να υπάρχει στο (ψηφιακό) άλμπουμ φωτογραφιών της οικογένειας. Εφόσον, αυτές οι εικόνες είναι για προσωπική χρήση, ο νόμος για την προστασία των δεδομένων δεν ισχύει.Οι γονείς και κηδεμόνες που καλούνται σε μία σχολική εκδήλωση και επιθυμούν να τη βιντεοσκοπήσουν, εφόσον αυτά τα βίντεο είναι για προσωπική χρήση επίσης, ο νόμος για την προστασία των δεδομένων δεν ισχύει»»

  • Η εκδήλωση της λήξης της σχολικής χρονιάς είναι μια προσπάθεια όλων των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να μην αποχωρήσει κανείς πριν από τη λήξη. Οι μαθητές/τριες θα παραμείνουν και αυτοί στις θέσεις τους με τους εκπαιδευτικούς τους μέχρι το πέρας της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε μικροί και μεγάλοι να απολαύσετε την σχολική μας εκδήλωση!


  • Η παρούσα ανάρτηση έχει σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό υποχρεώσεων ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία όλων. 
  • Λόγω της μεταφοράς ωραρίου (όπως προβλέπεται από το ΠΔ 79 /2017), το πρωί το σχολείο θα παραμείνει κλειστό και το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 11 Σχόλια »Αφήστε μια απάντηση