Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και καλή Ανάσταση! Κατασκευές μαθητών

Την αγάπη τους στέλνουν οι μαθητρές και μαθήτριες του Β2 της εκπαιδευτικού κας Δουμουλιάκα Ζαχαρούλας. Χρόνια Πολλά με υγεία, δημιουργία, αυτοπεποίθηση!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση από τις μαθήτριες και τους μαθητές του Γ1 και Γ2 των εκπαιδευτικών Αλτανοπούλου Σταυρούλας και Κοτρώτσου Σίσσυ. Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

Τις καλύτερες ευχές από τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δ1 με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού κας Μικελοπούλου Αικατερίνης και του εικαστικού μας κ. Σκούρτη Χρήστου.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία, ευτυχία και χαρά!

Καλή Ανάσταση με τις λαμπάδες τους να φέγγουν σας εύχονται οι μαθητές και μαθήτριες του Ε1 της κας Μουσουτζάνη Ανδρομάχης. Η Ανάσταση του Χριστού στέλνει μήνυμα αγάπης προς το συνάνθρωπο και μήνυμα ελπίδας για τη ζωή και την ανθρωπότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλές ευχές και αγάπη και από τους μαθητές/τριες του Ε2  του εκπαιδευτικού κου Αρχοντίδη Διαμαντή! Σας εύχονται καλό Πάσχα, και να περάσετε υπέροχα όλες αυτές τις άγιες ημέρες.

 

Ευχές από το Στ2 και την κα Κουφού Σωτηρία. Το ανθρώπινο μήνυμα των ημερών του Πάσχα, να αγγίξει και φέτος τις καρδιές μας και να μας γεμίσει δύναμη .

 

Τις ευχές τους για καλό Πάσχα και να περάσετε όμορφα αυτές τις άγιες ημέρες σας στέλνουν τα παιδιά των τμημάτων Β1, Δ2 και ΣΤ1 της κας Νικολουτσοπούλου Ιωάννας, Πετροδασκαλάκη Γεωργίας και Νικιτίδου Κωνσταντίνας, με πασχαλινές κάρτες και λαμπάδες!

Οι μαθήτριες και μαθητές του Α2 της εκπαιδευτικού Παπαπέτρου Μαρίας κατασκεύασαν κοτοπουλάκια και του Α1 της κας Νάση Μαρίας, ζωγράφισαν και έβαψαν με τον παραδοσιακό τρόπο τα Πασχαλινά τους αυγά! Τα παιδιά μας εύχονται το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη σε όλο τον κόσμο!

  • Σε πολλές κατασκευές των μικρότερων τάξεων τα παιδιά εργάστηκαν με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και της εικαστικού του σχολείου μας κας Σχοινά Δέσποινας.

 Και βέβαια, βοηθός όλων η κα Νατάσσα Αλιφεροπούλου, προσωπικό γενικών καθηκόντων.


Το Πάσχα είναι μια μοναδική ευκαιρία επιστροφής στην αλληλεγγύη και την ελπίδα. Εύχομαστε καλό Πάσχα και χρόνια πολλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση