Επιτυχές Χριστουγεννιάτικο παζάρι προσφοράς και αγάπης!

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με την συμμετοχή του Συλλόγου διδασκόντων και των μαθητών του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και εξελίχθηκε σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ταυτόχρονα διεξήχθησαν οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε πλήθος κόσμου να έρθει και να αγοράσει τις κατασκευές των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων του σχολείου μας και να αισθανθεί μαζί μας τη χαρά της προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι γονείς κατασκεύαζαν στο σπίτι τους πανέμορφα έργα για το παζάρι. Οι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν  με τους μαθητές περίπου για ένα μήνα στο σχολείο αλλά και στο σπίτι τους για να τελειοποιήσουν τις κατασκευές τους. Συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία σας και τα άριστα αποτελέσματα!

Με ικανοποίηση είδαμε σχεδόν όλες τις κατασκευές να πουλιούνται έως το τέλος του παζαριού, τις οποίες  αγόρασαν οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι φίλοι του σχολείου μας.  Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Οι υπόλοιπες κατασκευές θα διατεθούν με την επίδοση βαθμολογίας την Πέμπτη και Παρασκευή 13 και 14-12-2018 αντίστοιχα.

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση περιελάμβανε face painting, προβολή ταινίας, μουσική με dj, προσφορά σοκολάτων από τον Αι Βασίλη, πολλά εδέσματα γονέων και καταστημάτων και φυσικά τους υπέροχους λουκουμάδες που μαγείρεψε και προσέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων.

Τη δαπάνη κάλυψε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να διατεθούν τα έσοδα κυρίως σε φιλανθρωπικές δράσεις και σε ανάγκες του σχολείου, για τις οποίες θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα.


Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και ο διευθυντής του σχολείου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν πολύ όλους τους γονείς και φίλους του σχολείου που αγόρασαν τις δημιουργίες του παζαριού και μας δίνουν έτσι τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όπου υπάρχει ανάγκη.  

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την πρόεδρο του παρελθόντος Συλλόγου γονέων κα Άννα Κουνέλη και τα μέλη του, που στέκονται πάντα δίπλα μας και μας παρακινούν σε ανάλογες δράσεις. Επιπρόσθετα να ευχαριστήσουμε και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, που μας στηρίζουν συνήθως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα στις ενδοσχολικές μας δράσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι όλους τους γονείς των μαθητών μας, καθώς και τους φίλους του σχολείου μας, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με σοβαρά προβλήματα. Τα έσοδα από το παζάρι μας θα βοηθήσουν ώστε η ευχή «Καλές Γιορτές» να πραγματοποιηθεί σε κάποιες οικογένειες που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και παράλληλα να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές μας στις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση