Τελετή Βράβευσης για το 12ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στις 12-05-2015.

  Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας που πρώτευσαν στο 12ος Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας!!!

Στις 9 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο 12ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, όπου συμμετείχαν μαθητές της Ε΄και Στ΄ του σχολείου μας, με πολύ καλές επιδόσεις. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία βραβεύει σε ειδική τελετή τους μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης που πρώτευσαν. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα ονόματα των παιδιών που βραβεύονται, καθώς και την πρόσκληση για την εκδήλωση.

Οι μαθητές μας που πρώτευσαν και βραβεύονται:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΙΑ

Ε1

8ου ΓΕΡΑΚΑ

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ Ε1 8ου ΓΕΡΑΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ε2 8ου ΓΕΡΑΚΑ
ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ε2 8ου ΓΕΡΑΚΑ
ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ε2 8ου ΓΕΡΑΚΑ
ΚΟΚΚΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ1 8ου ΓΕΡΑΚΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤ2 8ου ΓΕΡΑΚΑ

Νέα ανακοίνωση:

  • Οι μαθητές του σχολείου μας βραβεύονται σύμφωνα  με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, το Σάββατο 12 Μαϊου 2018 και ώρα 9-11π.μ.

 

Αθήνα, 26 Απριλίου 2018

Αρ. πρωτ. 396/26-04-2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στις 9 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο 12ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας με  στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 12ουΔιαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Η βράβευση των μαθητών θα γίνει τμηματικά (σύμφωνα με νέα ανακοίνωση)το Σάββατο 12 Μαΐου από τις 9.00  στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη).

 

                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο

της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Ο Πρόεδρος

Ανάργυρος Φελλούρης

Καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου

                    Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης  Τυρλής

Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση